Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Riktigt snabba leveranser på dina villkor!
  • Elexir Pharma Blue Eye 64 tabletter
  • Elexir Pharma Blue Eye 64 tabletter
25%
Vegan

Elexir Pharma Blue Eye 64 tabletter

Kampanj slutar 2024-03-03
Finns i lager
299 kr
224,25 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Blue Eye från Elexir Pharma är ett kosttillskott för din ögonhälsa och synförmåga. Denna produkt innehåller svenskt blåbärsextrakt, känt för sina exceptionella egenskaper, tillsammans med en kraftfull blandning av vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Varje tablett av Blue Eye innehåller 25 mg lutein, en viktig komponent som naturligt förekommer i ögats näthinna, specifikt i gula fläcken. Lutein är en grundläggande faktor för bibehållandet av en klar och skarp syn. Blåbär är kända för sina antocyaner, kraftfulla antioxidanter som inte bara ger blåbär sin karakteristiska färg utan även stödjer ögats normala funktion och synförmåga.

För att öka effekten innehåller Blue Eye även rutin och quercetin, vitamin E och selen. Dessa ämnen hjälper till att skydda cellerna i dina ögon från skadlig oxidativ stress. Vidare innehåller kosttillskottet zink, B2 och vitamin A som alla har en avgörande roll för att bevara en normal synförmåga. Vitamin B2 hjälper även till att upprätthålla normala slemhinnor, inklusive de som täcker dina ögon.

Vill eller kan du inte svälja tabletten hel går det bra att krossa den. Vill du lösa upp tabletten i vatten rekommenderas det att krossa den innan du lägger den i glaset.

Q&A
Kan man dela/krossa tabletterna eller lösa upp dem i vatten?
Elexir Pharma svarar: Det går bra att dela eller krossa tabletterna. Önskar man lösa upp tabletten i vatten kan det vara bra att krossa den lite innan man lägger den i vatten, annars kommer det ta väldigt lång tid innan tabletten löses upp.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350023030175
Förpackningsstorlek
64 st
Dosering & Användning

1 tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras torrt i rumstemperatur och skyddat mot solljus. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 1 tablett (%DRI):
Blåbärsextrakt (motsvarar 15 g färska bär) 150 mg (*)
varav antocyaner 37,5 mg (*)
Vitamin C 80 mg (1005)
Ringblomsextrakt 50 mg (*)
varav lutein 25 mg (*)
varav zeaxanthin 1,5 mg (*)
Quercetin från bovete (Fagopyrum esculentum) 25 mg (*)
Rutin från bovete (Fagopyrum esculentum) 25 mg (*)
Zink (zinkcitrat) 15 mg (150%)
E-vitamin (d-alfa-tokoferol) 10 mg (83%)
Salvia 10 mg (*)
Vitamin B2 1,6 mg (114%)
Naturligt vitamin A (betakaroten) 400 µg (50%)
Selen (selenmethionin) 62,5 µg (114%)

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Blåbärsextrakt (Vaccinium myrtillus) motsvarar 15 g färska blåbär, lutein från ringblomma (Calendula officinalis), rutin och quercetin från bovete (Fagopyrum esculentum), zinkcitrat dl-alfa-tocoferylacetat, salvia (salvia officinalis), selenmethionin. Tabletthjälpmedel: Maltodextrin, inulin microkrisatallin cellulosa, magnesiumstearat, kiseldioxid.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 224,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?