Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Omega-3 forte 132 kapslar

Elexir Omega-3 forte 132 kapslar

Finns i lager
137 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir Omega-3 forte är ett kosttillskott med högt koncentrerad fiskolja med 70 % omega-3 per kapsel. Den höga koncentrationen omega-3 gör att du får i dig den rekommenderade dagsdosen genom endast 1–2 kapslar per dag.

Omega-3 är fleromättade fettsyror som påverkar en rad viktiga funktioner i kroppen, exempelvis EPA och DHA som bidrar till hjärtat normala funktion. DHA bidrar till både hjärnans normala funktion och till normal synförmåga.

Elexir Omega-3 Forte tillverkas i Norge av ren och stabil fiskolja av hög kvalitet från leverantörer som fiskar i hållbara bestånd. Fiskoljan i Omega-3 Forte är certifierad av den oberoende organisationen ”Friend of the sea” som säkerställer hållbart fiske och sociala ansvar. 

  • 1–2 kapslar om dagen
  • Högkoncentrerad (70%)
  • För synförmåga, hjärta och kärl
  • Certifierad av Friend of the sea

Q&A
Är kapslarna skyddade mot solljus och oxidation?

Elexir Pharma svarar: Burken som kapslarna ligger i är täckt med ett UV-skydd för att skydda kapslarna mot solljus, man kan även förvara burken i kylskåp om man vill skydda den ytterligare. I oljan har vi tillsatt Oxy’less, ett patenterat rosmarinextrakt, för att motverka att oljan härsknar (fungerar som antioxidant).

Från vilka fiskar kommer oljan?
Elexir Pharma svarar: Ansjovis, sillfisk och makrill med samlingsnamnet ”anchoveta”. 

Varumärke
EAN
7350023030694
Förpackningsstorlek
132 st
Dosering & Användning

Rekommenderat dagligt intag för vuxna: 1-2 kapslar. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 1 kapsel / per 2 kapslar:
Varav Omega-3 (Triglyceridform) 630 mg / 1260 mg
Varav EPA (Eikosapentaensyra) 300 mg / 600 mg
Varav DHA (Dokosahexaensyra) 200 mg / 400 mg
Varav DPA (Dokosapentaensyra) 30 mg / 60 mg
Övriga Omega-3 fettsyror 100 mg / 200 mg
Rosmarinextrakt (Oxy’less®) 5 mg / 10 mg   

Ingredienser: FISKolja, gelatin (bovint), stabiliseringsmedel (glycerol), antioxidationsmedel (rosmarinextrakt/rosmarinus officinalis L./Oxy’less®), aqua pur.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 109,60 kr