Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir MSM + C Vitamin 120 kapslar

Elexir MSM + C Vitamin 120 tabletter

Finns i lager
117 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir MSM + C-vitamin är ett tillskott baserat på OptiMSM® tillsammans med C-vitamin som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens och broskets normala funktion.
 
MSM står för metylsulfonylmetan och är en naturlig källa till organiskt svavel. OptiMSM® är en ultradestillerad MSM av högsta kvalitet och en av marknadens renaste svavelprodukter. Svavel finns i stora mängder i kroppen och med extra hög koncentration i bland annat muskler, brosk, naglar, hud och hår.
 
Vitamin C är ett allsidigt vitamin som fungerar väl tillsammans med MSM. Vitamin C bidrar nämligen till flera viktiga kroppsfunktioner, bl a till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets, benstommens och hudens normala funktion. Vitamin C bidrar också till en normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning, t ex i samband med träning. Samtidigt bidrar vitamin C till immunsystemets normala funktion även under och efter intensiv fysisk träning.

  • Med 100% OptiMSM®
  • Kompletterat med C-vitamin
  • För kollagenbildning, hud och energiomsättning
  • För immunsystemet normala funktion
  • Vegan
Varumärke
EAN
7350023031233
Förpackningsstorlek
120 st
Dosering & Användning

Börja med 1 tablett och trappa gradvis upp till 3 tabletter dagligen. 3 tabletter varje dag i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Innehåll

Innehåll per 1 tablett (%DRI) / per 3 tabletter (%DRI):
MSM - OptiMSM®1000 mg (*) / 3000 mg (*)
Vitamin C 300 mg (375%) / 900 mg (1125%)

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: MSM (metylsulfonylmetan), vitamin C (L-askorbinsyra), stabiliseringsmedel (cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), inulin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, kalciumfosfater), ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 93,60 kr