Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir C-vitamin Komplex 120 tabletter

Elexir C-vitamin Komplex 120 tabletter

Finns i lager
117 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir C-vitamin Komplex är ett kosttillskott med 500 mg C-vitamin per tablett kompletterat med bioflavonoider från boveteextrakt och acerolabär tillsammans med nyponpulver.
 
C-vitamin har verkligen många funktioner och är ett essentiellt ämne som kroppen inte kan tillverka själv. C-vitamin är bland annat en känd antioxidant som skyddar våra celler mot oxidativ stress samt bidrar till att immunsystemet fungerar normalt. 

C-vitamin bidrar till att minska trötthet och utmattning men även till nervsystemets funktion och normal psykologisk funktion.
 
C-vitamin ökar också kroppens upptag av järn vilket kan vara av betydelse vid låga järndepåer.
 
C-vitamin bidrar till normal bildning av kollagen (en viktig byggsten i leder, brosk och hud) och bidrar även till normal benstomme och till normala tänder. 

  • 500 mg C-vitamin per tablett
  • Med bioflavonoider och nypon
  • 120 tabletter
  • Vegansk
  • Bidrar till immunsystemets normala funktion
  • Bidrar till normal kollagenbildning
  • Bidrar till ökat järnupptag
  • Bidrar till minskad trötthet och utmattning
Varumärke
EAN
7350023031042
Förpackningsstorlek
120 st
Dosering & Användning

1 tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i normal rumstemperatur och skyddad mot direkt solljus. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 1 tablett (%DRI*) / 2 tabletter (%DRI):
C-vitamin 500 mg (625%) / 1000 mg (1250%)
Bioflavonoider från quercetin, rutin, acerola 125 mg (*) / 250 mg (*)
Nyponpulver 75 mg (*) / 150 mg (*)

*Dagligt referensintag ej fastställt

Innehåll: L-askorbinsyra, (85%), kalcium-L-askorbat (15%), nyponpulver (från rosa canina L. bär),quercetin och rutin från bovete (Fagopyrum esculentum), acerolaextrakt (frukt av Malpighia punicifolia L.), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror, veg. magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), fyllnadsmedel (kalciumkarbonat), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. glycerol).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 117 kr