Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir C-vitamin Komplex 120 tabletter
Vegan

Elexir C-vitamin Komplex 120 tabletter

Finns i lager
139 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir C-vitamin Komplex är ett kosttillskott med 500 mg C-vitamin per tablett kompletterat med bioflavonoider från boveteextrakt och acerolabär tillsammans med nyponpulver.
 
C-vitamin har verkligen många funktioner och är ett essentiellt ämne som kroppen inte kan tillverka själv. C-vitamin är bland annat en känd antioxidant som skyddar våra celler mot oxidativ stress samt bidrar till att immunsystemet fungerar normalt. 

C-vitamin bidrar till att minska trötthet och utmattning men även till nervsystemets funktion och normal psykologisk funktion.
 
C-vitamin ökar också kroppens upptag av järn vilket kan vara av betydelse vid låga järndepåer.
 
C-vitamin bidrar till normal bildning av kollagen (en viktig byggsten i leder, brosk och hud) och bidrar även till normal benstomme och till normala tänder. 

  • 500 mg C-vitamin per tablett
  • Med bioflavonoider och nypon
  • 120 tabletter
  • Vegansk
  • Bidrar till immunsystemets normala funktion
  • Bidrar till normal kollagenbildning
  • Bidrar till ökat järnupptag
  • Bidrar till minskad trötthet och utmattning
Produktfakta
Dosering & Användning
Rekommenderat dagligt intag för vuxna: 1-2 tabletter dagligen i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur, skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 tablett (% av DRI) / per 2 tabletter (% av DRI):
C-vitamin 500 mg (625%) / 1000 mg (1250%)
Bioflavonoider från quercetin, rutin, acerola 125 mg (*) / 250 mg (*)
Nyponpulver 75 mg (*) / 150 mg (*)
*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Vitamin-C (L-askorbinsyra, (85 %), kalcium-L-askorbat (15 %)), nyponpulver (från Rosa canina L. bär), bovete (Fagopyrum esculentum) med innehåll av quercitin och rutin, acerolaextrakt (frukt av Malpighia punicifolia L.), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror, veg. magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), fyllnadsmedel (kalciumkarbonat), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. glycerol).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 139 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?