Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma Svampkomplex med Lion´s Mane 60 kapslar
Vegan

Elexir Pharma Svampkomplex med Lion´s Mane 60 kapslar

Finns i lager
269 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir Pharma Svampkomplex med Lion´s mane består av Lion´s mane, Cordyceps, Maitake och växtextrakt från Bacopa Monnieri. Det är ett kosttillskott för fokus, minne och förbättrad koncentration.

  • Med Lion´s mane, Cordyceps och Maitake
  • Kompletterad med extrakt av Bacopa monnieri
  • För fokus, minne och koncentration

Lion´s mane är en vacker svamp med ett utseende som påminner om en lejonman. Lion´s mane kallas igelkottaggsvamp på svenska och har en långvarig användning inom kinesisk hälsofilosofi. Extraktet kommer från svampens fruktkropp som innehåller höga halter av aktiva ämnen, främst i form av polysackarider inklusive betaglukaner. Lion´s mane brukar klassas som ett så kallat nootropikum, dvs det innehåller ämnen som anses påverka vår mentala funktion.

Cordyceps kallas larvsvamp på svenska som länge varit populär inom kinesisk kultur. Cordyceps innehåller höga halter av aktiva ämnen, polysackarider, men även vitaminer och mineraler.

Maitake är en asiatisk matsvamp som på svenska kallas korallticka. Namnet ”Maitake” härstammar från de japanska orden ”mai” som betyder ”dansa” och ”take” som betyder ”svamp”. Därför kallas den även för ”the dancing mushroom”. Maitake innehåller höga halter av polysackarider men även vitaminer och antioxidanter.

Bacopa monnieri är en ört och kallas även Brahmi. Bacopa har en lång historia inom Ayurvedisk hälsofilosofi där den använts i över 3000 år. Bacopa monnieri hjälper till att stödja den kognitiva funktionen, inlärning och minne samt hjälper till att förbättra koncentrationen.

Elexir Svampkomplex är 100% vegansk. Rekommenderad dagsdos är 1 kapsel.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350023036061
Förpackningsstorlek
60 st
Ursprungsland
Sverige
Dosering & Användning
"Rekommenderat intag för vuxna: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt i rumstemperatur och skyddat mot solljus samt oåtkomligt för barn. Burken sorteras som plastförpackning och locket som metallförpackning."
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (% av DRI):
Bacopa Monnieri-extrakt 300 mg (*)
- varav bacosider 60 mg (*)
Lion's Mane-extrakt 8:1 150 mg (*)
- varav polysackarider 45 mg (*)
Cordycepsextrakt 4:1 100 mg (*)
Maitakeextrakt 4:1 100 mg (*)
*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Litet tjockbladsextrakt (Bacopa monnieri), igelkottaggsvampextrakt (fruktkropp, Hericium erinaceus), vegetabilisk kapsel (hypromellos), larvsvampsextrakt (Ophiocordyceps sinensis), koralltickaextrakt (Grifola frondosa), rismjöl, emulgeringsmedel (magnesiumsalt av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 269 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?