Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma Purefish 180 kapslar

Elexir Pharma Purefish 180 kapslar

Finns i lager
279 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Purefish® är ett omega-3 tillskott baserat på norsk fiskolja från lax, sill, tobis och torsk från Arktiska havet. Detta är fiskarter med hög halt enkelomättade fettsyror (MUFA) samt den unika omega-3 fettsyran DPA. 

Omega-3 med fettsyrorna EPA och DHA är så kallade essentiella fettsyror. Det betyder att kroppen – trots att de är livsnödvändiga - inte kan tillverka dessa själva. De måste tillföras via kosten på ett eller annat sätt.

  • DHA bidrar till att bibehålla hjärnans och synens normala funktion. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av minst 250 mg DHA.
  • Kombinationen av DHA och EPA bidrar även till hjärtats normala funktion, och den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av minst 250 mg EPA/DHA.
  • Norsk fiskolja från lax, sill, tobis och torsk
  • 180 kapslar
Produktfakta
Dosering & Användning

Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA och EPA vilket uppnås av 4 kapslar purefish®Omega-3. Bör tas i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Förvaras torrt i rumstemperatur skyddat mot solljus.

Om du behandlas med blodförtunnande medicin eller ska genomgåoperation, konsultera din läkare/sköterska innan du börjar använda fiskoljeprodukter.

Innehåll

Innehåll per 4 kapslar:
Fiskolja 4000 mg
varav mättade fettsyror 470 mg
varav enkelomättade fettsyror 1760 mg
varav Omega-7 103 mg
varav Omega-9 1656 mg
varav fleromättade fettsyror 1361 mg
varav Omega-3 1208 mg
varav DHA 707 mg
varav EPA 389 mg
varav DPA 62 mg
varav Omega-6 206 mg
Kollagen typ II 50 mg

Ingredienser: Torskoljekoncentrat, tobisolja, laxolja, sillolja, antioxidationsmedel (rosmarinextrakt/Rosmarinus Officinalis L./Oxy´less®). Kapsel: Fiskgelatin, stabilisator (glycerin), odenaturerat kollagen typ II.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 209,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?