Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma Magnesium 250 mg 100 tabletter
25%
Vegan

Elexir Pharma Magnesium 250 mg 100 tabletter

Kampanj slutar 2024-06-09
Finns i lager
99 kr
74,24 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir Magnesium 250 mg är ett kosttillskott som innehåller fyra olika magnesiumformer som bland annat hjälper kroppen att producera protein och ta hand om andra viktiga byggstenar.

De fyra typerna av magnesium är: magnesiumhydroxid, magnesiumoxid, magnesiumcitrat och magnesiummalat. Dessutom innehåller produkten svartpepparextraktet BioPerine® som kan hjälpa till att öka upptaget av magnesium i kroppen samt vitamin B6 som samverkar med magnesium i kroppen.

Magnesium är en viktig mineral som kroppen behöver för att bibehålla en rad funktion som en normal muskel- och nervfunktion, normal energiomsättning, normal benstomme och tänder samt att bidra till att minska trötthet och utmattning.

Varje tablett innehåller 250 mg magnesium.

  • 100 tabletter
  • Komplex med fyra typer av magnesium
  • Med Bioperine® som ökar upptaget
  • Med vitamin B6
Produktfakta
Dosering & Användning
Rekommenderat intag för vuxna: 1 tablett dagligen tillsammans med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 tablett (% av DRI):
Magnesium 250 mg (67%)
Vitamin B6 3,7 mg (264%)
Svartpepparextrakt (Bioperine®) 1,5 mg (*)
*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Magnesium (magnesiumhydroxid, -oxid, -citrat, -malat), förtjockningsmedel (cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), cikoriarotfiber (inulin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, kalciumfosfat), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), Bioperine® svartpepparextrakt (Piper Nigrum), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 74,24 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?