Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma Kollagen 35 Portioner
30%

Elexir Pharma Kollagen 35 Portioner

Kampanj slutar 2024-06-16
Finns i lager
225 kr
157,51 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir Kollagen består av marint kollagen typ I från fisk. Kollagenet utvinns ur hållbart odlad sötvattensfisk. Elexir Kollagen är hydrolyserat (nedbrutet) för bättre upptag i kroppen och är lätt att lösa upp i vatten, juice, smoothie eller annan valfri vätska. Neutral smak som passar i både varm och kall dryck.

Kollagen finns rikligt i kroppen med hög koncentration i hud, bindväv, ledbrosk och hår. Kroppen kan själv tillverka kollagen av aminosyror från kosten men produktionen sjunker med stigande ålder.

Elexir Marint kollagen:

  • 100% rent kollagen typ I
  • Av hållbart odlad sötvattensfisk
  • Lättlösligt i både kall och varm dryck
  • Neutral smak

Q&A

Vad smakar det?

Elexir Pharma svarar: Pulvret har en neutral smak som kan blandas med vatten eller i valfri dryck. Det har en mild doft men det smakar inte som det doftar.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350023031219
Förpackningsstorlek
175 g
Dosering & Användning
Rekommenderat intag: 2 skopor (ca 5 g) dagligen på tom mage före frukost i ett glas vatten eller annan vätska. Rekommenderat dagligt bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan det är viktigt med en balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur och skyddat mot ljus samt oåtkomligt för barn.
Innehåll

Innehåller per 2 skopor:
Hydrolyserat kollagen 5000 mg

Ingredienser: Hydrolyserat FISKkollagen (från Pangasius hypophtalmus).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 168,75 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?