Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma Järn 30 tabletter
Vegan

Elexir Pharma Järn 30 tabletter

Finns i lager
49 kr*
* Kan ej kombineras med rabattkoder och ingår ej i kampanjer
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir Järn med C-vitamin är ett tillskott med järnbisglycinat (Albion Ferrochel®) som är skonsamt för magen och har ett bättre upptag i kroppen jämfört med de flesta andra järntillskott. C-vitamin är tillsatt då det ökar järnupptaget samt bidrar till immunsystemets normala funktion.

  • Lätt att ta med sig, kan ha i fickan eller väskan
  • Lätt att öppna och stänga/återförslutningsbar
  • Bättre fyllnadsgrad än burkar
  • Bättre transportmässigt, då de kan packas utan luft
  • FSC märkt kartong
  • Helt återvinningsbar då förpackningen är tillverkad av papper

Järn bidrar till att minska trötthet och utmattning, normal energiomsättning samt energiomsättning.

Elexir Järn kommer i lättsvald depåtablett. I en miljövänlig pappersförpackning som enkelt tas med på resan eller i väskan!

Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 1 tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur, skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 tablett (% av DRI):
Järn 25 mg (178%)
Vitamin C 80 mg (100%)
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Fyllnadsmedel (cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), C-vitamin (L-askorbinsyra), järn (Albion Ferrochel® järnbisglycinat), klumpförebyggande medel (dikalciumfosfat), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), färg (järnoxider och hydroxider).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 49 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?