Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma C-vitamin Time Release 1000 mg 60 tabletter
25%
Vegan

Elexir Pharma C-vitamin Time Release 1000 mg 60 tabletter

Kampanj slutar 2024-05-26
Finns i lager
149 kr
111,75 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir C-vitamin 1000 mg Time release är ett komplex med C-vitamin, bioflavonoider från bovete och acerola samt nypon. Time release innebär att vitaminet utsöndras långsamt i kroppen under 8 timmar för optimalt upptag.

C-vitamin har verkligen många funktioner och är ett essentiellt ämne som kroppen inte kan tillverka själv. C-vitamin är bland annat en känd antioxidant som skyddar våra celler mot oxidativ stress samt bidrar till att immunsystemet fungerar normalt.

C-vitamin bidrar till att minska trötthet och utmattning men även till nervsystemets funktion och normal psykologisk funktion.

C-vitamin ökar också kroppens upptag av järn vilket kan vara av betydelse vid låga järndepåer.

C-vitamin bidrar till normal bildning av kollagen (en viktig byggsten i leder, brosk och hud) och bidrar även till normal benstomme och till normala tänder.

  • 1000 mg C-vitamin per tablett
  • Time release under 8 timmar
  • Med bioflavonoider och nypon
  • 1 tablett per dag
  • 60 tabletter
  • Vegansk
  • Bidrar till immunsystemets normala funktion
  • Bidrar till normal kollagenbildning
  • Bidrar till ökat järnupptag
  • Bidrar till minskad trötthet och utmattning
Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 1 tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt i rumstemperatur och skyddat mot solljus samt oåtkomligt för barn. Burken sorteras som plastförpackning och locket som metallförpackning.
Innehåll

Innehåll per 1 tablett (% av DRI):
Vitamin C 1000 mg (1250%)
Bioflavonoider 50 mg (*)
Nyponpulver 100 mg (*)
*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Vitamin-C (L-askorbinsyra, (85 %), kalcium-L-askorbat (15 %)), nyponpulver (från Rosa canina L. bär), bovete (Fagopyrum esculentum) med innehåll av quercitin och rutin, acerolaextrakt (frukt av Malpighia punicifolia L.), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror, veg. magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), fyllnadsmedel (kalciumkarbonat), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. glycerol).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 111,75 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?