Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Magnesium 375 mg 120 tabletter
Vegan

Elexir Magnesium 375 mg 120 tabletter

Finns i lager
139 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir Magnesium är ett kosttillskott som innehåller 100% av det dagliga behovet av magnesium och hjälper bland annat kroppen att producera protein och ta hand om andra viktiga byggstenar. Elexir Magnesium innehåller tre typer av magnesium: magnesiumoxid, magnesiumcitrat och magnesiummalat. Dessutom innehåller Elexir Magnesium svartpepparextraktet BioPerin som kan hjälpa till att öka upptaget av magnesium i kroppen.

Magnesium är en viktig mineral som kroppen behöver för att bibehålla en rad funktion som en normal muskel- och nervfunktion, normal energiomsättning, normal benstomme och tänder samt att bidra till att minska trötthet och utmattning. Varje tablett innehåller 375 mg magnesium.

  • Vegansk
  • 120 tabletter
  • Tre typer av magnesium
Produktfakta
Dosering & Användning

Rekommenderat dagligt intag för vuxna: 1 tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 1 tablett (%DRI):
Vitamin B6 3,7 mg (264%)
Magnesium 375 mg (100%)
Svartpepparextrakt (Bioperin) 2,5 mg (*)

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Magnesium (magnesiumoxid, -citrat, -malat), förtjockningsmedel (mikrokrystallinsk cellulose), cikoriarotfiber (inulin), klumpförebyggande (calciumphosphater), stabiliseringsmedel (tvärbundet carboxymethylcellulose), förtjockningsmedel (magnesiumstearat), vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), Bioperine®(Piper nigrum L.), ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmethylcellulose). 

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 104,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?