Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
Egyptian Magic All Purpose Skin Cream 59 ml

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream 59 ml

Finns i lager
rek.pris 275 kr
247 kr
Beskrivning

Krämen alla i USA talar om - den omtalade Egyptian Magic är krämen för alla ändamål, som 20 år efter den första producerade burken blivit en kultprodukt och förtjänat sin plats i de tusentals lojala kunders skönhetsinventering.

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream är en naturlig hudkräm som kan användas för att applicera på utslag, eksem, torr hud, torra läppar, torrt hår, torra nagelband och även till skönhetsvård, som kroppslotion och ansiktsbehandlingar. Krämen kan även användas som bas vid applicering av makeup. Den rekommenderas av dermatologer i USA och kan användas under graviditet.

Innan användning under graviditet/amning, rådfråga alltid din barnmorska.

Varumärke
EAN
764936600115
Förpackningsstorlek
59 ml
Dosering & Användning

Rekommenderad användning: en liten mängd påutsatt område innan sömn.

Användningsområden:

 • Utslag - den naturliga krämen har visat sig vara fantastisk att använda vid nästan alla typer av hudutslag, inklusive allergiska reaktioner påläkemedel, kemikalier, miljö-irriterande ämnen, insektsbett och eksem.
   
 • Hårvård - många kunder har berättat att de har använd krämen som ett återfuktande balsam med stor framgång. De naturliga ingredienserna återställer glansen till håret och återfyller de naturliga oljorna.
   
 • Massage - krämen har rätt konsistens för att användas som massageolja och har en naturlig, långvarig effekt och medan du njuter av din massage kommer din hud dra full nytta av Egyptian Magics vårdande krafter, vilket lämnar din hud vårdad och förnyad.
   
 • Läppbalsam - krämen gör underverk för dina läppar och ger dem nytt liv!
   
 • After-Sun Lotion - krämen kan användas som en After Sun-lotion dåden ger en härligt känsla och effekt pådin solbrända hud samtidigt som den vårdas.
   
 • After Shave - din hud blir extra känslig när du rakar dig och i många fall kan du fåärr och/eller irritation som en bieffekt. Egyptian Magic kan dock användas som en after shave för att förlänga hudens naturliga ungdom och skönhet. Den innehåller ingen alkohol eller kemikalier som kan fåhuden att torka ut, istället stänger den igen dina småsår och sköter om dem med den rätta kombinationen av naturliga ingredienser, du slipper därför ärrbildning.
   
 • Fuktighetskräm - oftast används krämen för att förebygga hudproblem såsom utslag, irritation eller ärrbildning, men den kan sedan fortsätta användas som en fuktighetskräm och som en antirynk-kräm. Genom att använda Egyptian Magic tvågånger om dagen gör den underverk för att skapa en mjuk och smidig hud. Detta är naturligtvis ett av de viktigaste skälen till att Egyptian Magic är såpopulär bland mode- och filmindustrin, som en skönhets- och hudvårdskräm för ansikte och kropp.
   
 • Förebygga nya ärr - många amerikanska kunder har kommenterat Egyptian Magics ''magiska''förmåga att minimera intrycket av nya ärr. Även om krämen inte rekommenderas för äldre ärr kan Egyptian Magic verkligen göra underverk för att vårda nya ärr och missfärgningar av huden. Krämen kan även ha en positiv effekt pånya ärr från exempelvis plastikkirurgi.
   
 • Eksem &Psoriasis - eksem och psoriasis är tvåav de vanligaste hudåkommorna och det finns gott om behandlingar, och din läkare vet självklart vad som är bäst för dig. Dock har omkring en tredjedel av kunderna i USA använt Egyptian Magic efter att ha sökt efter en alternativ fuktighetskräm vid eksem och/eller psoriasis. Krämen rekommenderas av läkare runt om i världen som en återfuktande kräm för att förebygga att huden torkar ut och förebygger klåda. Egyptian Magic är idealisk för detta ändamål. Rådfråga alltid din läkare om val av produkt innan du använder en produkt vid eksem eller psoriasis.
Innehåll Honey, Beeswax, Olive oil, Royal Jelly, Bee pollen, Bee propolis. Har du allergi mot pollen eller bin bör du inte använda denna kräm.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 247 kr