Vegan Eko
ECO Cosmetics Sun Milk Sensitive SPF 30, 75 ml
1/1
Eco Cosmetics

ECO Cosmetics Sun Milk Sensitive SPF 30, 75 ml

Ett solskydd med hög solskyddsfaktor! Sun Milk Sensitive SPF 30 från Eco Cosmetics är ett ekologiskt och veganskt solskydd som ger ett effektivt skydd mot UVA- och UVB-strålar. Läs mer
199 kr
(ord.pris 225 kr)
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 

Produktinformation

Beskrivning

Ett solskydd med hög solskyddsfaktor!

Sun Milk Sensitive SPF 30 från Eco Cosmetics är ett ekologiskt och veganskt solskydd som ger ett effektivt skydd mot UVA- och UVB-strålar. Solskyddet har en lätt konsistens som snabbt absorberas av huden utan att kännas kladdig eller lämnar någon synlig hinna över huden.

Vad innehåller Eco Cosmetics Sun Milk Sensitive SPF30?

Solskyddet innehåller endast fysikaliska filter och växtbaserade oljor från bland annat granatäpple och hallonfrön som vårdar och skyddar huden mot solens strålar. Dessa ingredienser hjälper till att bevara fukten i huden, är rik på E- och A vitaminer och de har en lugnande effekt på huden. Den hjälper även till att behålla spänsten i huden.

Vem kan använda solskyddet?

Alla kan använda solskyddet, vuxna som barn, och för alla hudtyper. Solskyddet är speciellt anpassat för den känsliga huden, därför har den endast en mild doft som inte irriterar.

Innehållsförteckning
Varumärke ECO Cosmetics
Kategori Hud > Solskydd för kroppen Hud
EAN 4033981772624
Bra val Ekologisk;Vegansk
Förpackningsstorlek
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto