Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
EasyHug Original Bärsjal Sand stl S
30%

EasyHug Original Bärsjal Sand stl S

Kampanj slutar 2024-12-31
Finns i lager
545 kr
381,50 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Den enkla och praktiska bärsjalen - enkel att ta på, enkel att ta med, enkelt att bära. I EasyHug fördelas tyngden över axlar och rygg och bärsjalen är ergonomisk och säker för både förälder och barn. Bara att trä på och sen bär du så länge du orkar - passar barn i åldern 0-2 år.

EasyHug bärsjalar står för enkelhet och närhet, därav namnet ”Easy” = enkel att ta på, enkel att ta med, enkelt att bära, och ”Hug” = du kramar ditt barn och ditt barn kramar dig, samtidigt som du har händerna fria för annat. Ingen knytning, inga spännen, inga ringar behövs. I EasyHug fördelas tyngden över axlar och rygg och bärsjalen är ergonomisk och säker.

Fördelar med EasyHugs bärsjalar: Lätt och snabb att ta på.
Bra avlastning tack vare tygets icke-töjbara kvalitet.
Bra avlastning tack vare att barnet sitter nära dig och att tyget täcker hela axel.
Säker och ergonomisk för både förälder och barn.
Användbar när du vill bära samtidigt som du behöver ha händerna fria.
Rekommenderas för barn mellan 0-2 år. Börja bära korta stunder så fort barnet har stabil nacke.

I EasyHug bärsjal sitter barnet ergonomiskt rätt då det sitter vänt mot din mage i grodposition eller så kallad "chest to chest". Denna position avlastar också bäst, eftersom barnet kommer väldigt nära dig som bär. Vi rekommenderar att man bär kortare stunder i början, särskilt om man introducerar bärsjalen innan barnet är helt stabilt i nacken. EasyHug är lämplig från cirka 2 månaders ålder, eller när barnet är så stabilt i rygg och nacke att hen trivs med att bli buret i upprätt ställning. Bärsjalen kan ge stöd för huvudet för ett litet barn eller ett barn som sover genom att ena slinga dras för bakhuvudet. Var alltid noga med att ditt barn sitter korrekt med fria andningsvägar.

Välja storlek? I EasyHug beror val av storlek på din storlek, inte på barnets. Du kan alltså använda samma bärsjal under hela perioden även när barnet växer. Enklast är att gå efter vilken storlek du normalt har i tröjor. EasyHug finns i Small och Medium.

Produktfakta
Varumärke
EAN
9322123456818
Förpackningsstorlek
1 st
Innehåll
Tyg av 55% lin 45% viskos
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 381,50 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?