Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Dr Sannas

Dr Sannas

Alla Dr Sannas produkter är naturliga, ekologiska & veganska samt fria från parabener, mineraloljor, SLS och syntetiska ämnen. Självklart är de cruelty-free och endast testade på människor.

Vi brinner för att inspirera människor att leva ett holistiskt och hälsosamt liv. Vår drivkraft är egentligen inte vår egen, vi hämtar den från naturen. Vi erbjuder 100 % växtbaserade produkter inom hudvård och kost. Samtliga innehåller de allra finaste ekologiska och vildplockade ingredienserna från naturen – noga utvalda komponenter som var och en fyller en viktig funktion. Produkterna är framtagna i Dr Sannas eget laboratorium av vårt expertteam, bestående av bl.a en doktor i immunologi och en hudläkare.

Vi inspirerar till ett hälsosammare liv

Dr Sannas grundades med en tydlig vision: att göra det enkelzre att leva ett hälsosamt liv. Om fler människor lever sunt och mår bra får vi en bättre värld, och därför vill vi inspirera fler till hälsosamma val. Det gör vi bland annat genom våra produkter, som är av 100 % naturligt ursprung, utvecklade och testade av ett expertteam med lång erfarenhet och kunskap om den senaste forskningen. Vi jobbar även med att göra den senaste forskningen tillgänglig för alla, och sprider kunskap i såväl sociala medier som i artiklar.

Hållbarhet är en självklarhet

För oss är det självklart att våra produkter tillverkas i samklang med naturen, och med största möjliga hänsyn till vår gemensamma omvärld och miljö. Det gäller såväl insida som utsida. Därför är vi noga med råvarans kvalitet, ursprung och odlingsmiljö och väljer närodlat när det går. Alla produkter tillverkas i Sverige. Vi ställer höga krav på att leverantörer och andra samarbetspartners tänker långsiktigt och hållbart. Till förpackningarna används enbart material som går att återvinna. Våra flaskor är tillverkade av 100 % återvunnen plast, och tuber och burkar består av sockerbaserad bioetanol.

En produktutveckling i tiden

Vår målsättning är att göra det enkelt att leva hälsosamt, varje dag, hela livet. När vi skapar våra produkter använder vi bara ingredienser från naturen som vi vet är bra för huden, kroppen och naturen – baserat på den senaste forskningen inom natur, människa och hälsa. Produkterna utvecklas av vårt expertteam, bestående av bland annat en hudläkare och en doktor i immunologi. Innan en produkt lanseras har den först genomgått noggranna tester, och även provats och utvärderats av våra egna anställda och ett urval av våra kunder. Så säkerställer vi att vi bara säljer produkter vi själva älskar och kan stå för.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
28 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 28
Kampanj 0
Vegan 28
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
after sun
ansiktskräm
ansiktsmask
ansiktsmist
ansiktsolja
ansiktsrengöring
anti-age
bad & dusch
balsam
handtvål
hudkräm & body lotion
schampo
serum
solskydd för kroppen
torra fötter
torra händer
ögonkräm
after sun 1
ansiktskräm 3
ansiktsmask 1
ansiktsmist 1
ansiktsolja 3
ansiktsrengöring 1
anti-age 3
bad & dusch 6
balsam 2
handtvål 2
hudkräm & body lotion 2
schampo 2
serum 1
solskydd för kroppen 2
torra fötter 1
torra händer 1
ögonkräm 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
anti-age
ekologisk
vegan
anti-age 3
ekologisk 28
vegan 28
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
blandad
känslig & irriterad
normal
torr
alla hudtyper 14
blandad 3
känslig & irriterad 4
normal 4
torr 4
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
alla hårtyper
fett
frissigt
känslig hårbotten
lockigt
skadat
torrt
alla hårtyper 1
fett 1
frissigt 1
känslig hårbotten 2
lockigt 1
skadat 1
torrt 2
Visa alla
Visa färre