Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Depend Slingor Brun-ljusbrun
Vegan

Depend Slingor Brun-ljusbrun

Finns i lager
99 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Depends Slingor ger dig de absolut ljusaste nyanserna med starka kontraster på ett snabbt, säkert och skonsamt sätt. Specialingredienser i de olika ingående produkterna ger det resultat du förväntar dig av en bra Sling-/Blonderingsprodukt.
Produktfakta
Varumärke
EAN
7391715051702
Förpackningsstorlek
1 st
Ursprungsland
Sverige
Dosering & Användning

Läs alltid bruksanvisning, varningstext och rekommendationer noggrant på ytterkartong, flaska och påsar före användning.Kontrollera att förpackningen innehåller rätt komponenter (enligt innehållsbeskrivningen på förpackningen).

Varning

Innehåller väteperoxid och persulfater. Produkten kan framkalla allergisk reaktion. Undvik kontakt med ögonen. Skölj genast ögonen rikligt med vatten om produkten kommer i kontakt med dem. Används ej till blekning av ögonfransar och ögonbryn. Tillblandat material får ej sparas i tillsluten flaska och återanvändas. Tryck kan då uppstå och flaskan kan explodera. Om du någon gång under behandlingen känner sveda, stickningar eller att utslag uppkommer, avbryt genast och skölj håret omedelbart med vatten och kontakta läkare vid behov. Inga metallföremål får användas under behandlingen. Avlägsna metallspännen, nålar, smycken och skydda glasögon. Skölj håret väl efter användningen. Använd medföljande skyddshandskar. Förvaras oåtkomligt för barn.

Viktiga rekommendationer

Använd inte denna produkt om:

 • Ditt hår är torrt, slitet eller i dålig kondition p.g.a. upprepade kemiska behandlingar eller efter att du ofta använt plattång.
 • Din hårbotten är känslig, irriterad eller skadad, eller om du tidigare reagerat på liknande produkt.
 • Ditt hår är behandlat med Henna eller metallbaserade färger.
 • Utför ett överkänslighetstest 48 timmar före användningen. Se instruktion.
 • Schamponera ej håret före behandlingen. Innehåller håret mycket gelé, mousse och spray bör håret tvättas. Håret ska vara helt torrt före behandling. Permanenta ej håret i samband med sling/blonderingsbehandlingen.

  Får ej användas på barn.

  Tillsätt ej värme från fön eller hårtork. Bada ej bastu under behandlingstiden.

  Undvik att produkten kommer i kontakt med kläder, golv, väggar eller annan inredning. Vid spill, skölj omedelbart för att undvika missfärgning.

  Tips & Råd

  Om du vill veta hur slutresultatet blir före behandlingen, blondera då en testslinga enligt bruksanvisningen. Ta tiden och du ser när du uppnår det resultat du vill ha. Mörkare hår behöver längre verkningstid och eftersom de röda och gula färgpigmenten är kraftigare i mörka hår är det viktigt att du ej avbryter behandlingen för tidigt då dessa pigment påverkas sist i behandlingstiden. Sling/Blonderingscremen kan ha en ”konstig” färg under behandlingstiden.

  Detta är fullt normalt och har inget med slutresultatet att göra. Om röda eller gula skiftningar uppstår beror det på att du avslutat behandlingen för tidigt eller att hårets naturliga grundton varit för mörk. Behandlingen kan då göras om efter 2 veckor (förutsatt att håret är i bra kondition) för att uppnå önskat resultat. Är håret väldigt mörkbrunt eller nästan svart rekommenderas behandling i två steg om ett ljusblont resultat önskas. Gör två behandlingar med 2 veckors mellanrum (förutsatt att håret är i bra kondition). Vid varje behandling ljusar du upp håret 2-3 steg.

  Överkänslighetstest

  Ta ett kryddmått blonderingspulver och ett kryddmått vatten. Blanda med spateln i en kopp till en jämn creme. Applicera ett tunt lager med creme i armvecket ca 1×1 cm. Undvik kontakt med textilier. Vänta i 45 min. Tvätta bort cremen noggrant med ljummet vatten. Om huden reagerar innan testet är klart ska du genast avbryta testet, skölja huden med ljummet vatten och inte använda denna produkt. Om huden reagerar inom 48 timmar ska du inte använda denna produkt. Förslut påsen noggrant med tejp efter testet. Detta test är ingen 100% garanti men en bra försiktighetsåtgärd mot en eventuell allergisk reaktion.

  SLINGOR med hätta

  1. Kamma igenom ditt hår. Behandlingen ska göras på torrt hår.

  2. Sätt på plasthättan. Dra fram önskat antal slingor genom hålen med hjälp av kroken på penselns ände. Kamma igenom de utdragna slingorna ordentligt så att de ej är toviga. Tänk på att skydda kläder och axlar med en handduk etc. Sätt på plasthandskarna. En klocka är bra att ha till hands för att kontrollera behandlingstiden.

  3. Blanda i en skål av plast eller glas. OBS! Får ej vara av metall. Häll först i Jojoba aktivatorn och därefter blonderingspulvret. Rör om med träspateln tills blandningen har en jämn, krämig konsistens.

  4. Applicera omgående den färdiga blandningen på slingorna. Se till att du får täckt runt om annars blir resultatet ojämnt.

  5. Behandlingstid: 15-45 min beroende på din naturliga grundfärg och önskat resultat i ljushet.

  Se rekommendation i tabellen nedan. För att kontrollera att slingorna i håret är färdiga: Fukta en bomullstuss och torka av en slinga. Har du uppnått önskad nyans så avbryt, annars applicerar du ny blandning på provslingan. OBS! Var försiktig och testa ofta. Total behandlingstid får ej överstiga de rekommendationer vi ger i tabellen med hänsyn till naturlig hårfärg och önskat resultat.

  6. När behandlingen är klar och innan du tar av plasthättan: tillsätt lite schampo eller balsam på slingorna och skölj med varmt vatten. Detta underlättar borttagningen av plasthättan. Tag av plasthättan och skölj därefter hela håret ordentligt med varmt vatten.

  7. Tillsätt Aloe Vera-inpackningen och låt den verka i ca 5 min. Skölj därefter hela håret med vatten. Aloe Vera-inpackningen svalkar och neutraliserar hårbottnen. Du har nu fått en ny vacker ljus ton och ett mjukt och fylligt hår med härlig lyster och glans.

  SLINGOR direkt applicering

  1. Kamma igenom ditt hår. Behandlingen ska göras på torrt hår. Tänk på att skydda kläder och axlar med en handduk etc. Sätt på plasthandskarna. En klocka är bra att ha till hands för att kontrollera behandlingstiden.

  2. Blanda i en skål av plast eller glas. OBS! får ej vara av metall. Häll först i Jojoba-aktivatorn och därefter blonderingspulvret. Rör om med träspateln tills blandningen har en jämn krämig konsistens.

  3. Applicera omgående med penseln på utvalda partier eller slingor. Du kan också kamma igenom blandningen.

  4. Behandlingstid: 15-45 min beroende på din naturliga grundfärg och önskat resultat i ljushet. Se rekommendation i tabellen nedan. För att kontrollera att håret är färdigblonderat: Fukta en bomullstuss och torka av en slinga. Har du uppnått önskad nyans så avbryt, annars applicerar du ny blandning på provslingan. OBS! Var försiktig och testa ofta. Total behandlingstid får ej överstiga de rekommendationer vi ger i tabellen med hänsyn till naturlig hårfärg och önskat resultat.

  5. När behandlingen är klar, tillsätt varmt vatten och massera upp ett lödder. Skölj sedan ordentligt med vatten.

  6. Tillsätt Aloe Vera-inpackningen och låt den verka i ca 5 min. Skölj därefter med vatten. Aloevera-inpackningen svalkar och neutraliserar hårbottnen. Du har nu fått en ny vacker ljus ton och ett mjukt och fylligt hår med härlig lyster och glans.

  Lägsta pris senaste 30 dagarna: 79,20 kr
  Köps ofta tillsammans
  Produktrekommendationer
  Något för dig?