Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
DentaPrev 30 ml
DentaPrev

DentaPrev 30 ml

Finns i lager
229 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
DentaPrev Dental Spray är en enzymbaserad tandspray för munhygienen som skonsamt rengör och återställer balansen i munnen. DentaPrev tandspray är enkel att använda och skapar en skyddande barriär som kan reducera bildning av plack och tandsten samtidigt som den ger en fräschare andedräkt.

DentaPrev innehåller skonsamma ingredienser med enzymer som verkar för att återställa balansen i munnen. Har en frisk mintsmak som är behaglig och ger en fräsch andedräkt. Har en fuktgivande funktion samt stimulerar salivutsöndring. Lätt att applicera och fördelar sig med saliven i munhålan. Använd två gånger dagligen eller vid behov, t ex efter måltider. Utvecklad och tillverkad i Sverige. Kan användas av hela familjen från 6 år och uppåt.

DentaPrev kan användas av den som har svårt att sköta sin munhygien och behöver ett komplement till tandborstning. Det långa spraymunstycket gör att det är lätt att applicera DentaPrev själv, eller låta omsorgspersonal göra det för personer som själva har svårt att sköta sin munhygien.

Produktfakta
Varumärke
DentaPrev
EAN
7350144760036
Förpackningsstorlek
30 ml
Ursprungsland
Sverige
Dosering & Användning
Användes 2 ggr/dag, så länge det behövs.
Innehåll
Glycerin, aqua, xylitol, sodium hyaluronate, tromethamine, natural spearmint flavoring, protease, calcium chloride.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 229 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?