Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Dax

Dax är ett välkänt märke inom vården tack vare sina effektiva och lätthanterliga desinfektionsmedel. Dax har använts inom vården i över 30 år men går även att köpa som privatperson. Här hittar du deras produkter hos MEDS!

Dax desinfektion i vården och hemmet

Dax är mest känt för sina desinfektionsmedel, vilket har varit deras fokus sedan starten på 1970-talet. Tack vare produktutveckling och forskning har de blivit en av de största aktörerna inom hygien och desinfektion i Sverige. Hemligheten bakom Dax produkter är att de är enkla att använda och skonsamma mot huden samtidigt som de är effektiva mot bakterier och virus. Dax alcogel 85 dödar de flesta typer av sjukdomsrelaterade mikroorganismer, som vinterkräksjuka och svininfluensa. Dessutom innehåller Dax alcogel glycerin som återfettar och återfuktar huden. Den torkar snabbt, kladdar inte och är smidig att använda.

Fler produkter från Dax

Dax har under åren utökat sitt sortiment och erbjuder många produkter inom desinfektion och hudvård. Den klassiska alcogelen har till exempel fått sig en uppgradering med lite dofter. Dax alcogel finns till exempel i härliga dofter som Pear & Lily och är smidiga att ha med sig i väskan. Du får rena händer, samtidigt som de återfuktas och luktar fräscht.

För större ytor finns Dax ytdesinfektion. Den används ofta inom storkök, på förskolor, inom vården och i offentliga utrymmen. Dax Ytdesinfektion Plus går att använda på de flesta hårda ytor och både rengör och desinfekterar samtidigt.

Utvecklingen har skett även inom hudvård och Dax har idag produkter som både rengör och återfuktar. En av dessa produkter är en skonsam och oparfymerad tvättcreme som är extra lämplig för irriterad och känslig hud. Perfekt för vintertorr hud eller att ha i sommarstugan eller husvagnen. Dax har också en oparfymerad och återfuktande hudcreme som kan användas på hela kroppen. Den återfuktar snabbt och effektivt tack vare solrosolja och passar alla hudtyper.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
10 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
bad & dusch
handdesinfektion & handsprit
hudbesvär
hygienartiklar
reseförpackningar
sårrengöring
sårvård för djur
torra händer
bad & dusch 1
handdesinfektion & handsprit 4
hudbesvär 1
hygienartiklar 2
reseförpackningar 1
sårrengöring 1
sårvård för djur 1
torra händer 1
Visa alla
Visa färre
Djurslag 0
Mina val
hund
häst
katt
hund 1
häst 1
katt 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
parfymfri
parfymfri 2
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
känslig & irriterad
torr
alla hudtyper 3
känslig & irriterad 1
torr 1
Visa alla
Visa färre