Cura of Sweden

CURA of Sweden är ett norrländskt företag med mångårig erfarenhet inom hälsobranschen - inte minst inom sömnspektrat där speciella tyngdtäcken har framtagits. 

CURA-täcket ger en härlig tyngd mot kroppen vilket i sin tur frisätter kroppsegna hormon som skänker lugn och trygghet. Du känner dig avslappnad, somnar fortare och vaknar piggare. Många användare vittnar även om längre tid i djupsömn och minskade problem med exempelvis snarkning.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
8 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Kategori 0
Mina val
praktiska hjälpmedel
sömnhjälpmedel
praktiska hjälpmedel 8
sömnhjälpmedel 8
Visa alla
Show less

Bättre nattsömn med Cura-täcket

En av tre svenskar sover dåligt och över 1 miljon har någon form av medicinering för detta. CURA-täcket är ett alternativ till medicin och bidrar till en bättre nattsömn - helt naturligt! Tyngdtäcken har använts inom svensk hälso- och sjukvård i över 10 års tid och finns nu även i egenvården till högsta kvalitet och till ett konsumentvänligt pris. Dålig sömn ger oss problem med koncentrationen, humöret, minnet och ett nedsatt immunförsvar. Senaste forskningen visar också att vi riskerar att drabbas av sjukdomar som diabetes typ 2, fetma, depression, demens och stroke.


Curas tyngdtäcke för gammal som ung

Tyngdtäcket passar alla, gammal som ung. Produkten är utvecklad så att den trots sin tyngd ska vara så smidig som möjligt att ta med på semestern, affärsresan och till fritidshuset. Curas tyngdtäcke är utvecklat för att ge bästa möjliga känsla av omslutning och därmed effekten av lugn, avslappning och minskad stress. 

Tyngdtäcket kan användas i många olika situationer både dag- och nattetid. Det fungerar lika bra i soffan vid vila/återhämtning som i stolen för att förbättra koncentrationen vid aktivitet samt i sängen när du ska sova. Användningsområdena är många och det är bara kreativiteten som sätter stopp.


Curas tyngdtäcke som medicinskt hjälpmedel

Curas tyngdtäcken är registrerade hos Läkemedelsverket som ett godkänt medicintekniskt hjälpmedel och är både miljö- och kvalitetscertifierade. Cura of Sweden är certifierat enligt ISO 9001 kvalitet standard och alla produkterna är CE-märkta.