-20%
Crearome E-vitamin Naturlig 10 ml
1/1
Crearome

Crearome E-vitamin Naturlig 10 ml

E-vitamin används som naturlig antioxidant i egentillverkade hudvårdsprodukter med vegetabiliska oljor och fetter. Läs mer
67 kr
(Ordinarie pris 84 kr)
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 

Produktinformation

Beskrivning

E-vitamin används som naturlig antioxidant i egentillverkade hudvårdsprodukter med vegetabiliska oljor och fetter. Den här naturliga E-vitaminen från Crearome innehåller en blandning av olika tocopheroler vilket gör den ännu mer effektiv vad gäller att fördröja oxidation (härskning) av fett och oljor. Förutom att förlänga hållbarheten på hudvårdsprodukter så har E-vitamin en viss fuktighetsbevarande verkan när den smörjs på huden.

E-vitaminet tränger in och tar hand om de fria radikalerna som bildas i huden vid solning. Det absorberar solens farliga UV-strålar, som orsakar rodnad, solsveda och brännskador. E-vitamin sägs också stimulera blodcirkulationen, förebygga rynkbildning och verka hudspänningsreglerande.

E-vitaminet är utvunnet ur icke GMO-manipulerade sojabönor och utlöst i solrosolja. Dosera 0,5-1% i cremer, lotioner, hud-, massage- och ansiktsoljor.

Innehållsförteckning
Varumärke Crearome
Kategori Ansikte > Ansiktsolja Hud > Återfuktande
EAN 7330970401716
Förpackningsstorlek 10 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!