Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • COSRX Low pH Niacinamide Micellar Cleansing Water 400 ml
  • COSRX Low pH Niacinamide Micellar Cleansing Water 400 ml
  • COSRX Low pH Niacinamide Micellar Cleansing Water 400 ml
20%

COSRX Low pH Niacinamide Micellar Cleansing Water 400 ml

Kampanj slutar 2024-07-28
Finns i lager
285 kr
228 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Detta är ett talgreglerande, lugnande och återfuktande rengöringsvatten utvecklat för att rengöra känslig, kombinerad och fet hud.

Den är helt fri från sulfater och har en formula som är skonsam mot huden och rengör utan utan att torka ut. Med ett hudvänligt pH-värde skyddar den hudens surhetsbarriär och optimerar hudens flora för att stärka fuktbarriären.

Innehåller niacinamid och zink PCA, vilket minskar och kontrollerar en överflödig talgproduktion och förhindrar igentäppta porer. Detta motverkar akne och pormaskar samtidigt som porerna reduceras och hålls fria från överflödigt talg. Niacinamid har även en utjämnande effekt på pigmentfläckar, jämnar ut hudtonen och förbättrar strukturen.

Innehåller allantoin och madecassoside som lugnar känslig, irriterad hud och minskar både rodnad och klåda, samtidigt som hyaluronsyra fyller på hudens fuktreserver och håller huden återfuktad under dagen.

Helt fri från parabener, silikoner, sulfater, uttorkande alkoholer, mineralolja samt parfym. Lämplig för blandad, fet och känslig hud.

Produktfakta
Varumärke
EAN
8809598455627
Förpackningsstorlek
400 ml
Ursprungsland
Sydkorea
Dosering & Användning
Applicera en lagom mängd på en bomullsrondell och svep försiktigt över hela ansiktet tills allt smink och orenheter har tagits bort. Denna produkt behöver inte sköljas av men vi rekommenderar ändå att följa upp med vattenbaserad rengöring för att få bort alla orenheter från huden.
Innehåll
Water, Dipropylene Glycol, Polyglyceryl-4 Caprate, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Niacinamide(1,000ppm), Zinc PCA, Madecassoside, Propanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Sodium Citrate, Citric Acid, Disodium EDTA
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 228 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?