Eko
COOLA Classic Body SPF 30 Plumeria 148 ml
1/1
COOLA

COOLA Classic Body SPF 30 Plumeria 148 ml

Allergivänlig Inga nanopartiklar Inga parabener Ingen oxybenzone Innehåller antioxidanter Ge din kropp den extra fukt som behövs med denna lätta och ekologiska faktor 30 solkräm. Läs mer
369 kr
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning
  • Allergivänlig
  • Inga nanopartiklar
  • Inga parabener
  • Ingen oxybenzone
  • Innehåller antioxidanter

Ge din kropp den extra fukt som behövs med denna lätta och ekologiska faktor 30 solkräm. Denna formula innehåller den exklusiva tebuskens liposomkomplex. Det är en kraftfull och djupt genomträngande fuktkräm som bekämpar de små linjerna samtidigt den lugnar, stramar upp och skyddar.

C-vitamin skyddar mot antioxidanter och ekologisk gurka och sheasmör hjälper till att återfå förlorad fukt under och efter, en dag i solen. Coolaprodukter innehåller upp till 97% ekologiska certifierade ingredienser. De produceras med helt färska och naturliga ingredienser för att säkerställa bästa bio-dynamiska prestanda, utan bekämpningsmedel och andra skadliga tillsatser. Huden vårdas och skyddas med de bästa extrakt och oljor från naturen.

Alla produkter skyddar och vårdar huden med vitaminer, naturliga fytobeskyddare och antioxidanter mot åldrande. Allt tillverkas utan användning av aminobensoesyra, parabener, petroleum eller ftalat.

Innehållsförteckning
Varumärke COOLA
Kategori Hud > Solskydd för kroppen Hud
EAN 853319002049
Förpackningsstorlek 148 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!