Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Coldzyme

Coldzyme

De flesta förkylningsprodukter fokuserar på lindring av symptom när man redan blivit förkyld. ColdZyme är annorlunda. Det är en lättanvänd munspray som aktivt riktar sig mot orsaken till förkylning och som kan användas när man riskerar att utsättas för förkylningsvirus eller tidigt under infektionen. 

ColdZyme har en dubbel verkningsmekanism; För det första hjälper glycerolen till att bilda en aktiv barriär i munhåla och svalg. Denna barriär fångar upp förkylningsvirus. För det andra deaktiverar trypsin-enzymerna viruspartiklarna och hindrar dem från att infektera celler, multiplicera och sedan sprida sig. 

ColdZyme är enkel att använda och passar som rese-kit, perfekt för att skydda dig på bussar, tåg, flygplan, i livliga kontorsmiljöer och från att få någon förkylning som barnen tar hem! När ColdZyme används tillräckligt tidigt kan det också hjälpa till att förkorta förkylningsförloppet och ge dig värdefull tid tillbaka för arbete, utbildning eller familj. 

ColdZyme® är en CE-märkt medicinteknisk produkt, 0477

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
3 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
förebygg & lindra
förkylning hos barn
ont i halsen
förebygg & lindra 3
förkylning hos barn 1
ont i halsen 3
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
spray
spray 3
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
sockerfri
sockerfri 2
Visa alla
Visa färre