-20%
Cocoa Brown 1 Hour Tan Ultra Dark 150 ml
1/1
Cocoa Brown

Cocoa Brown 1 Hour Tan Ultra Dark 150 ml

Få en snygg solbränna på 1 timme med Cocoa Brown by Marissa Carter! Den bästa solbrännan är den man får utan att behöva exponeras för solen, med hjälp av BUS - brun utan sol! Med Cocoa Brown 1 Hour Tan Ultra Dark får du en djup, mörk och rik solbränna som visar sig redan 1 timme efter applicering. Läs mer
87 kr
(Ordinarie pris 109 kr)
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 

Produktinformation

Beskrivning

Få en snygg solbränna på 1 timme med Cocoa Brown by Marissa Carter!

Den bästa solbrännan är den man får utan att behöva exponeras för solen, med hjälp av BUS - brun utan sol! Med Cocoa Brown 1 Hour Tan Ultra Dark får du en djup, mörk och rik solbränna som visar sig redan 1 timme efter applicering.

Cocoa Brown Mousse Tan Ultra Dark är en brun-utan-sol i mousseform med accelerande ingredinser som bidrar till att framhäva en rik, mörk färg på så kort tid. Du kan använda Cocoa Brown Mousse i både ansiktet och på kroppen. Den är enkel att applicera men det gäller att jobba snabbt då den torkar snabbt in i huden. I och med att moussen torkar snabbt så är den även kladdfri.

Hur länge håller solbrännan i sig?

En solbränna från Cocoa Brown 1 Hour Ultra Dark håller i sig under 5-7 dagar och har en god doft av Tahitian Gardenia.

Hur intensiv färg kan man få av Cocoa Brown Mousse 1 Hour Tan Ultra Dark?

Du kan välja hur intensiv färg du vill ha med Cocoa Brown Mousse. Denna Cocoa Brown Tan har den djupaste och mörkaste nyansen av alla 1 Hour Tan som finns. Beroende på hur länge du låter färger verka innan du sköljer av den i duschen så kan nyansen bli något mörkare.

Vänta alltid minst 1 timme innan du sköljer av moussen så att färgen hinner sätta sig, sedan kan du låta den sitta längre om du vill ha en mörkare nyans.

Dosering & användning
Varumärke Cocoa Brown
Kategori Sol > Brun utan sol
EAN 5391018047190
Förpackningsstorlek 150 ml
Användningsområde Kropp
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto

Hej! 

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 20 %!

Fantastiska erbjudanden varje vecka!

Vänta...

Tack!

För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!