Cocoa Brown 1 Hour Tan Ultra Dark 150 ml
1/1
Cocoa Brown

Cocoa Brown 1 Hour Tan Ultra Dark 150 ml

Få en snygg solbränna på 1 timme med Cocoa Brown by Marissa Carter! Den bästa solbrännan är den man får utan att behöva exponeras för solen, med hjälp av BUS - brun utan sol! Med Cocoa Brown 1 Hour Tan Ultra Dark får du en djup, mörk och rik solbränna som visar sig redan 1 timme efter applicering. Läs mer
109 kr
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Få en snygg solbränna på 1 timme med Cocoa Brown by Marissa Carter!

Den bästa solbrännan är den man får utan att behöva exponeras för solen, med hjälp av BUS - brun utan sol! Med Cocoa Brown 1 Hour Tan Ultra Dark får du en djup, mörk och rik solbränna som visar sig redan 1 timme efter applicering.

Cocoa Brown Mousse Tan Ultra Dark är en brun-utan-sol i mousseform med accelerande ingredinser som bidrar till att framhäva en rik, mörk färg på så kort tid. Du kan använda Cocoa Brown Mousse i både ansiktet och på kroppen. Den är enkel att applicera men det gäller att jobba snabbt då den torkar snabbt in i huden. I och med att moussen torkar snabbt så är den även kladdfri.

Hur länge håller solbrännan i sig?

En solbränna från Cocoa Brown 1 Hour Ultra Dark håller i sig under 5-7 dagar och har en god doft av Tahitian Gardenia.

Hur intensiv färg kan man få av Cocoa Brown Mousse 1 Hour Tan Ultra Dark?

Du kan välja hur intensiv färg du vill ha med Cocoa Brown Mousse. Denna Cocoa Brown Tan har den djupaste och mörkaste nyansen av alla 1 Hour Tan som finns. Beroende på hur länge du låter färger verka innan du sköljer av den i duschen så kan nyansen bli något mörkare.

Vänta alltid minst 1 timme innan du sköljer av moussen så att färgen hinner sätta sig, sedan kan du låta den sitta längre om du vill ha en mörkare nyans.

Dosering & användning

Köps ofta tillsammans

Varumärke Cocoa Brown
Kategori Sol > Brun utan sol
EAN 5391018047190
Förpackningsstorlek 150 ml
Användningsområde Kropp
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!