Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Clif Bar

Clif Bar

Clif Bar är ett varumärke som älskar allt med god mat. De älskar att lära sig mer om mat, prata om mat, äta mat och dela med sig av sina kunskaper om mat. Clif bar vet att bra och nyttig mat kan göra världen till en bättre och hälsosammare plats, med mycket energi, glädje och en fröjd för smaklökarna.

Alla ingredienserna i Clif bar är ekologiskt och klimatsmart odlade för en medveten process i alla leden. Visionen till att starta Clif bar kom under en lång cykeltur där energin kom från andra energibars som kändes lite tråkiga. "Det här kan jag göra bättre" sa grundaren Gary och efter två år med oändligt med timmar i moderns kök såg Clif bar dagens ljus.

Namnet Clif bar är en hyllning till Garys far, Clifford och alla bars i deras sortiment är helt fria från härdade oljor, högfruktos och majssirap. Endast naturliga, hälsosamma och miljövänliga ingredienser finns i dessa goda bars från Clif bar.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
0 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre