Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Cleareyes

Röda, torra, irriterade, datortrötta, eller rinnande ögon – Cleareyes har lösningen!

En del oroar sig för att använda ögondroppar, då det kan kännas obehagligt att vara i närkontakt med ögonen. Men att använda Clear Eyes är enkelt och smidigt. Du lutar bara huvudet bakåt en aning och drar därefter ned det undre ögonlocket. Sedan placerar du pipetten ovanför ögat och tittar uppåt och bort från den. Applicera en droppe Cleareyes och stäng därefter ögat.

Cleareyes Professional motverkar torra ögon och Cleareyes Bright & Moist hjälper även mot irriterade ögon.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
2 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
torra & irriterade ögon
torra & irriterade ögon 2
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
flytande
flytande 2
Visa alla
Visa färre

ClearEyes Bright & Moist ögondroppar

ClearEyes Bright & Moist ögondroppar är en steril lösning som används för att återfukta ögonen och kan även lindra rödsprängdhet orsakad av miljöfaktorer. Dropparna är långtidsverkande och innehåller två aktiva ämnen, ett smörjmedel som friskar upp och fuktar torra ögon, vilket minskar och lindrar irritation och obehag, samt nafazolinhydroklorid som minskar ögonrodnad och ger klarare och vitare ögon. 

Vid användning av kontaktlinser, vänta 15 minuter innan dessa sätts in i ögonen. För vuxna och barn från 12 år.


Cleareyes Professional Dry Eye Relief

Cleareyes Professional Dry Eye Relief ger effektiv lindring och skydd av torra ögon, helt utan konserveringsmedel och fosfater. Kan användas av alla och är anpassade för att fungera tillsammans med din tårvätska och på bästa sätt smörja och återställa ögats kondition, lindra torrhet och irritation samt ge ett skydd mot ytterligare uttorkning. Cleareyes Professional Dry Eye Relief innehåller inte konserveringsmedel och passar bra för personer som använder ögondroppar ofta, är överkänsliga mot konserveringsmedel, bär kontaktlinser eller nyligen genomgått laserkirurgi i ögat. 
 
Steril i 90 dagar från öppningsdatumet. Vegansk.