Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Clearblue Rapid Detection graviditetstest 2 st
  • Clearblue Rapid Detection graviditetstest 2 st
  • Clearblue Rapid Detection graviditetstest 2 st
  • Clearblue Rapid Detection graviditetstest 2 st
  • Clearblue Rapid Detection graviditetstest 2 st
  • Clearblue Rapid Detection graviditetstest 2 st
  • Clearblue Rapid Detection graviditetstest 2 st
  • Clearblue Rapid Detection graviditetstest 2 st
15%

Clearblue Snabb Detektion Graviditetstest 2 st

Slut i lager
92 kr
78,20 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning
Clearblue Snabb Detektion Graviditetstest kan ge dig ett ”Gravid”-resultat så snabbt som efter 1 minut när du testar från dagen med missad mens. Du bör vänta i 3 minuter för att bekräfta ett ”Inte Gravid”-resultat. Det är utformat för att vara det allra enklaste graviditetstestet för hemmabruk med en extra bred färgändrande spets och ett ergonomiskt böjt handtag. Graviditetstestkitet för hemmabruk ger den precision du förväntar dig av Clearblue och är över 99 % tillförlitligt från dagen du väntar din mens. I en brittisk studie uppgav fler än 9 av 10 kvinnor att de var villiga att betala mer för Clearblue Snabb Detektion än för ett så kallat remstest (baserat på 111 kvinnor som använde och läste av olika typer av test). Om du vill ha mer information om produkten eller behöver få svar på frågor kan du kontakta vår rådgivning måndag till fredag mellan 09.00 och 12.00.
Varumärke
EAN
5011321845077
Förpackningsstorlek
2 st
Dosering & Användning I bipacksedeln som följer med förpackningen finns utförliga instruktioner för hur du använder graviditetstestet. För självtestning i hemmet. Ej för invärtes bruk. Får inte återanvändas. Förvara oåtkomligt för barn. Förvara vid 2–30 °C. Om produkten har förvarats i kylskåp ska du låta den uppnå rumstemperatur i 30 minuter innan du utför testet. Använd inte testet om folieförpackningen är skadad. Använd inte efter utgångsdatumet. Kassera som vanligt hushållsavfall. Läs alltid tillverkarens instruktioner för alla läkemedel som du tar innan du utför testet. Fertilitetsläkemedel som innehåller hCG kan ge missvisande resultat (dessa fertilitetsläkemedel administreras ofta via injektion och att testa för snart efter att ett sådant läkemedel har tagits kan medföra ett falskt ”Gravid”-resultat). Andra fertilitetsbehandlingar (t.ex. klomifencitrat), smärtstillande medel och hormonpreventivmedel (t.ex. p-piller) bör inte påverka resultatet. Om du nyligen har slutat använda hormonpreventivmedel eller om du genomgår fertilitetsbehandling med exempelvis klomifencitrat kan din mens vara oregelbunden, vilket kan leda till att du testar för tidigt. Om du nyligen har varit gravid (även om graviditeten inte fullbordades) kan du få ett falskt ”Gravid”-resultat. Graviditet utanför livmodern, cystor på äggstockarna, klimakteriet och vissa sällsynta medicinska tillstånd kan ge missvisande resultat. Om du får resultatet ”Gravid” är det möjligt att du senare får reda på att du inte gravid på grund av spontant missfall, vilket kan inträffa under graviditetens tidiga skeden. Om du får oväntade resultat bör du rådfråga din läkare/barnmorska.
Innehåll 2 teststickor
Kampanj slutar 2023-04-09 11:59
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 78,20 kr