Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Cif Cream Pink 500 ml
Cif

Cif Cream Pink 500 ml

Finns i lager
29 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Upptäck kraften i Cif Cream Rengöringsmedel Pink Flower 500 ml för skinande rena ytor som lämnar en doft av blommor. Effektiv mot svåraste smutsen och 100 % naturliga rengöringspartiklar. För kraftfull och skonsam rengöring. Cif Cream Rengöringsmedel Pink Flower är en tjockflytande rengöringskräm som är avsedd för hårda ytor med ingrodd smuts och kalkavlagringar. Cif Cream Rengöringsmedel Pink Flower är en skonsam allrengöring tar bort smutsen som du trodde att du aldrig skulle bli av med. Rengör tufft på djupet, utan att lämna några spår. Ett kraftfullt och samtidigt skonsamt rengöringsmedel för alla ytor. Den avancerade formulan med mikropartiklar avlägsnar smuts och fett i hela hemmet. För daglig användning som avlägsnar smuts utan att skada ytorna. Dosera direkt på ytan eller på fuktad svamp eller duk. Skölj eller torka rent.

Cif Cream Rengöringsmedel Pink Flower kan användas för köksrengöring, exempelvis för avfettning och rengöring av din spishäll. Cif Cream Rengöringsmedel Pink Flower är effektivt för rengöring av badkar, handfat och kakel. Flaskan är tillverkad av återvunnen plast* och är 100% återvinningsbar. Cif Pink Flower skurkräm är nu bättre än någonsin och gör städjobbet utan problem, och är lätt att skölja av. En liten mängd räcker långt för att avlägsna alla typer av smuts, även de som verkar omöjliga att få rena, så som intorkat fett och lera. Cif Cream Rengöringsmedel Pink Flower, med härlig doft av blommor, är gjord med 100 % naturliga rengöringspartiklar, för rengöring du kan lita på.

Produktfakta
Varumärke
EAN
8712561605809
Förpackningsstorlek
500 ml
Innehåll
<5% Anjoniska tensider, Nonjoniska tensider, tvål, Parfym, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzisothiazolinone, Limonene, Amyl Cinnamal.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 23,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?