Cetaphil

Från en alldaglig apoteksvara till Hollywoods favorit! Cetaphil är en hudvårdsserie som gjort sig ett namn bland superkändisarna.

Cetaphils vision är att göra huden ren, men inte torr – mjuk, men inte fet. Cetaphils produkter är speciellt framtagna för den känsliga huden: kliande och torr.

I serien hittar du återfuktande och mjukgörande krämer för både ansikte och kropp. Hudvårdsprodukterna från Cetaphil rekommenderas inte bara av Hollywoods kändisar, utan också av hudläkare.

Läs mer
Filtrera

Cetaphil ansiktskräm

Cetaphil Daily Facial Moist är en ansiktskräm som vårdar och återfuktar huden. Cetaphil dagkräm är lätt i sin formula utan att kännas fet på huden och ger samtidigt ett litet skydd mot solens strålar med sin SPF 6.

Cetaphil dagkräm låter huden andas utan att täppta till porerna, återfuktar och ger huden den näring den behöver för att må bra.


Cetaphil hudlotion

Cetaphil Moisturizing Lotion är en supereffektiv hudlotion som håller huden frisk och återfuktad.

Den är oparfymerad för att minska risken för irritationen mot huden och mild i sin formula med en perfekt sammansättning av fuktbevarande ämnen som håller huden mjuk och smidig. Den hjälper även huden att bygga upp och bevara sin naturliga skyddsbarriär.

Cetaphil Moisturizing lotion tränger sig djupt ner i huden utan att täppa till porerna så att huden kan andas ordentligt. Den är dermatologiskt testad och ger en långvarig återfuktning.


Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto