Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Celsius

Celsius är kända för sina goda och hälsosamma funktionsdrycker med fräscha, spännande smaker. Dryckerna uppskattas av de som vill ha en fräsch och uppiggande dryck, oavsett om de är på gymmet eller på jobbet. Här på MEDS hittar du ett urval av funktionsdrycker från Celsius!

Funktionsdrycker som gör och smakar gott

Celsius lanserades 2009 i Sverige och blev snabbt en av de mest köpa funktionsdryckerna. Idag uppskattas Celsius hälsosamma egenskaper både av de som vill ha en boost inför träningen och den som vill ha en fräsch och uppiggande törstsläckare!

Det som skiljer Celsius från många andra energidrycker är de många hälsofrämjande fördelarna. Företaget har verkligen lagt fokus på att erbjuda hälsosamma och välsmakande funktionsdrycker. Dryckerna är helt utan socker och kolhydrater och är dessutom veganska. Med sina sju väl valda vitaminer bidrar Celsius till fokus, energi och hälsa!

Piggar upp med eller utan koffein

De flesta av dryckerna innehåller koffein som både piggar upp och gör dig mer alert. Koffeinet ger dig lite extra energi inför träningen eller för att orka med jobbet eller studierna. Om du vill undvika koffein finns det också koffeinfria drycker från Celsius. Självklart är även dessa helt veganska och fyllda med vitaminer.

För att ytterligare boosta hälsofördelarna har Celsius också lagt till ingredienser från grönt te, ingefära och guarana. Dessa ingredienser bidrar också till att pigga upp, öka fokus och öka förbränningen.

Naturliga smakämnen och färgämnen

Celsius erbjuder en hel del fräscha och spännande smaker, både med och utan kolsyra. Några av storsäljarna är klassiker som Cola, Fresh Apple och Citrus/Lime. Med tiden har Celsius också utvecklat andra spännande smaker som Peach Passion och Tropical Vibe. Nya smaker kommer hela tiden och självklart är alla smakämnen och färgämnen är helt naturliga!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
0 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre