Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Bulldog Original Glass Razor
Vegan

Bulldog Original Glass Razor

Finns i lager
269 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Bulldog Original Glass Razor är en kvalitetsrakhyvel från experterna inom hudvård. Det hållbara handtaget består av minst 70% återvunnet glas från ölflaskor. Snyggt i badrumsskåpet och minskar dessutom rakhyvelns miljöpåverkan. Rakhyveln har fem härdade stålblad, en smörjremsa med aloe vera och en svängbar design för en jämn och bekväm rakning. Varje rakhyvel kommer med ett återvinningsbart metallställ, designat för att hålla rakhyveln upprätt och på så sätt hjälpa till att hålla rakbladen torra.
Produktfakta
Dosering & Användning
Förbered först huden för rakning genom att exfoliera den. Detta tar bort död och torr hud och hjälper till att lyfta upp stubben. Vi rekommenderar att du använder Bulldog Original/Oil Control Face Scrub. Blöt ansiktet med varmt vatten. Välj din rakprodukt exempelvis Original/Senstive Shave Gel eller Shave Soap. Krama ut en mängd rakgel motsvarande en enkrona på rena fingrar eller använd rakborste och massera in i skäggstubben. Raka medhårs med ett rent, vasst blad. Skölj av med varmt vatten och klappa huden torr med en handduk. Avsluta med Original/Sensitive After Shave Balm för att lugna och återfukta huden efter rakningen.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 269 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?