Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Buddy

Endast det bästa är bra nog! Det tycker iallafall Buddy Pet Foods när det gäller deras hundgodis och hundmat! De använder bara de finaste råvarorna för att göra goda, smakrika och hälsosamma snacks för kräsna vovvar. Här hittar du lamb crunch, crispy salmon, duckalicious och mer från Buddy Pet Foods!

Svensktillverkat av svenska råvaror

Teamet bakom Buddy tröttnade på att det inte fanns något riktigt bra hundfoder med schyssta råvaror. Alla tillverkare verkade trycka i utfyllnadsmedel och dryga ut fodret så mycket det gick. Varför är vi så noga med färska och bra råvaror för oss människor men inte till våra älskade husdjur?

Buddy ville ändra på detta och bestämde sig för att ta saken i egna händer. De forskade, testade och undersökte för att få fram ett nytt, schysst hundfoder. Med i utvecklingen var veterinärer, kockar, näringsexperter och såklart ett gäng glada hundar! Resultatet blev Buddy Pet Foods – ett svensktillverkat hundfoder för hundägare, av hundägare!  

Självklart är alla råvarorna helt naturliga och från frigående djur. Alla produkter från Buddy är helt utan konstgjorda tillsatser som färgämnen eller smakämnen. Dessutom är allt från Buddy fritt från GMO, gluten, socker, spannmål, soja och färgämnen.

Mat och snacks för alla hundar!

Buddy har en hel del att välja på för kräsna hundar och hundägare! Några av de mest populära produkterna är hundgodiset. Självklart håller godiset lika hög kvalitet som hundmaten och tillskotten. Buddy hundgodis har väl utvalda ingredienser som både är gott och nyttigt för hunden.

Buddy Lamb Crunch är till exempel ett knaprigt och smakligt hundgodis gjort på färskt lamm och tranbär. De passar bra även för hundar med känsliga magar tack vare att lamm är ett lättsmält protein.

Om din hund föredrar lite mjukare godisar kan du testa med Buddy hundgodis med struts. De mjuka godisarna går lätt att bryta till mindre bitar och är gjorda på färsk struts och björnbär. Även Duckalicious är mjuka bitar som går att bryta. De är gjorda på färsk anka med rosmarin och passar perfekt som belöningsgodis på promenader!

Många av Buddys hundgodis innehåller också vitaminer, mineraler och näringsämnen som bidrar till en god hälsa. Crispy Salmon innehåller till exempel ärtor som bidrar till vitamin A, K och B. De innehåller också lutein som är bra för hud, hjärta och ögon. Dessutom innehåller de äpple som är en naturlig källa till antioxidanter, C-vitamin och fiber.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
4 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
hundgodis & tuggben
hundgodis & tuggben 4
Visa alla
Visa färre
Djurslag 0
Mina val
hund
hund 4
Visa alla
Visa färre