Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

10% på allt* med rabattkoden: advent10
Briogeo

Briogeo

New Yorkbaserade Briogeo startades av Nancy Twine då hon upplevde att butikernas hårvårdsprodukter sällan höll vad de lovade. Med sin mormors skönhetsrecept och ett team av kemister startade hon då Briogeo som alltid levererar vad de lovar.

Briogeo är inspirerat av New Yorks livfulla kultur och kärnvärden, som avspeglar en uppskattning av individualitet, positivitet och transparens. Produkterna är trendiga och det finns serier som passar alla hårtyper.

Briogeos produkter är tillverkade utan djurförsök och är både veganska och glutenfria. Nu behöver du inte drömma om ett välmående hår längre - Briogeo har lösningen för dig!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
20 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 15
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
balsam
hudkräm & body lotion
hårinpackning
hårolja
schampo
styling
torr hårbotten
balsam 8
hudkräm & body lotion 1
hårinpackning 2
hårolja 2
schampo 6
styling 1
torr hårbotten 2
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 15
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 1
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
alla hårtyper
frissigt
färgat
känslig hårbotten
normal
skadat
torrt
tunt & fint
alla hårtyper 1
frissigt 5
färgat 1
känslig hårbotten 3
normal 1
skadat 9
torrt 14
tunt & fint 1
Visa alla
Visa färre

Briogeos produktserier för alla hårtyper

Curl Carisma - Innehåller sheasmör, quinoa extrakt och tomat som ger långvarig återfuktning för naturligt lockigt/vågigt hår. Lockarna blir definierade utan en frissig känsla.

Don't Despair, Repair! - Serien är utformad för dig med torrt och skadat hår. Innehåller nyponfröolja, mandelolja och B-vitamin för att verka reparerande och ge håret en hälsosam glans.

Be Gentle, Be Kind - En serie som ger näring och återfuktning till torrt och livlöst hår. Frukt och grönsaksextrakt verkar vårdande och gör håret mjukt och följsamt.


Favoriter från Briogeo

Don't Despair Repair! Deep Conditioning Mask En djupt återfuktande hårinpackning som reparerar skadat hår, ger håret en fin glans och motverkar att det bryts av.

Scalp Revival Charcoal + Coconut Oil Micro-Exfoliating Shampoo Ett lugnande och lätt exfolierande schampo som avlägsnar smuts och rester av stylingprodukter från hårbotten.

Be Gentle Be Kind Kale + Apple Replenishing Superfood Conditioner Balsam med inspiration från en grön smoothie. Verkar vårdande och närande samtidigt som det främjar en välmående hårbotten.