Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Brilliant Smile

Brilliant Smile erbjuder flera produkter för tandblekning – tandkräm, whitening strips och tandblekning som gel. Deras produkter lika populära på kliniker som hos privatpersoner hemma. Här kan du köpa tandblekning från Brilliant Smile!

Tandblekning från Brilliant Smile

Tandblekning är en mycket vanlig behandling hos många kliniker och gör att du får ett fräscht och vitt leende. Men tandblekning går också att göra hemma. Många av klinikerna som erbjuder tandblekning har valt Brilliant Smiles produkter just för att de är skonsamma, effektiva och enkla att använda.

Säker och effektiv tandblekning

Brilliant Smile erbjuder många produkter inom tandblekning som fungerar lika bra hemma som på en klinik. Alla produkter från Brilliant Smile är EU-godkända och ph-neutrala, vilket gör dem säkra och skonsamma för dig att använda. Dessutom innehåller de ämnen som motverkar ilningar i tänderna och hjälper till att stärka emaljen. Ljuset som används vid blekningen är fritt från UV-strålar och har inga skadliga strålar.

Tandblekningen gör du i samband med godkända kliniker efter en genomgång av dina tänder. Om du har en god munhälsa kan du få påbörja behandlingen med whitening strips eller gel. Vissa kliniker erbjuder behandling på plats och andra ger dig möjlighet att göra den hemma.

Finare leende varje dag med Brilliant Smile tandkräm

Med Brilliant Smile Whitening Boost kan du ge tänderna en intensiv kur och lösa upp missfärgningar och fläckar. Använd den som vanlig tandkräm under en period och komplettera gärna med Brilliant Smiles munskölj för bästa resultat.

När kuren är slut kan du fortsätta med Whitening Evo tandkräm och munskölj för att dina tänder ska hålla sig vita och fräscha. Whitening Evo har ett högt innehåll av fluor som både stärker tänderna och förebygger karies. Tandkrämen motverkar dessutom ilningar, ger en fräsch andedräkt och förhindrar nya beläggningar.

  Alla Brilliant Smiles tandkrämer tar bort ytliga missfärgningar samtidigt som de bidrar till en frisk mun, starka tänder och en fräsch andedräkt. Komplettera gärna med Dental Cleanser för att fräscha upp tänderna under dagen.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
4 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
dålig andedräkt
munskölj
tandblekning
tandkräm
dålig andedräkt 2
munskölj 1
tandblekning 3
tandkräm 2
Visa alla
Visa färre