Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Bright Bots Potträningsbyxor Röd XL

Bright Bots Potträningsbyxor Röd XL

Finns i lager
139 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Upptäck produkten som underlättar vid potträning och förhindrar små olyckor! Bright Bots är potträningsbyxan som förhindrar ”små olyckor”. Kvalitén är mjuk och skön så att de nästan känns som vanliga underbyxor. Potträningsbyxan är sydd med ett fuktskyddande lager samt ett absorberande lager under det mjuka yttre tyget och passar både flickor och pojkar.

Bright Bots underlättar otroligt mycket under den period som barnet slutar med blöja och börjar använda potta eller toalett. När barn slutar med blöjan är det nästintill oundvikligt med ”små olyckor” då och då. Men när barnet kissar på sig i Bright Bots sugen byxan åt sig vätan. Slipp tvätta finmattan och torka golv!!   

Fördelar med Bright Bots potträningsbyxor: 

  • Ett genuint hjälpmedel som hjälper både barn ch förälder vid potträning. 
  • Mjuk kvalitet som håller tvätt efter tvätt efter tvätt.
  • Glada färger som barn brukar gilla. 
  • Effektiva tack vare ett fuktskyddande lager samt ett absorberande lager under det mjuka yttre tyget. 
  • Barnet kan känna sig framgångrikt med potträningen och bli lockat att fortsätta träna och inte ge upp.

Att potträna ska vara roligt och utvecklande för barnet. Men det kan också vara svårt och ta tid. Därför är det bra att enkla hjälpmedel finns! Vissa barn tycker det är spännande med pottan, andra vill sitta på toalettring och många gillar att få använda egna trosor eller kalsonger. Ett hjälpmedel som är uppskattat av både föräldrar och barn är potträningsbyxor. Varför? I Bright Bots potträningsbyxor gör det absorberande lagret i byxan att ”små olyckor” hindras effektivt. Du hinner helt enkelt flytta barnet ut ur bilen, från soffan eller till toaletten utan att det går igenom på kläderna och rinner ner på golvet. 

Bright Bots potträningsbyxor är i god kvalitet och tåls att tvättas om och om igen. Passformen är bra och de passar för både flickor och pojkar. Finns i olika färger och storlekar!

Strl S upp till 18 månader
Strl M upp till 24 månader
Strl L upp till 30 månader
Strl XL upp till 36 månader

Produktfakta
Varumärke
EAN
5055499000272
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning
Använd Bright Bots varje dag istället för trosor eller kalsonger. Barnet tar på och tar av Bright Bots vid toalettbesök. Använd Bright Bots potträningsbyxor under den period då barnet övar på att vara utan blöja, till dess att det fungerar med potta eller toalett.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 139 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?