Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Braun Thermoscan 7 Örontermometer IRT 6520
  • Braun Thermoscan 7 Örontermometer IRT 6520

Braun Thermoscan 7 Örontermometer IRT 6520

Slut i lager
549 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

Åldersanpassad febervägledning med Braun Thermoscan 7 IRT6520. 

Braun Thermoscan 7 IRT6520 är en örontermometer som gör det enkelt att mäta kroppstemperaturen hos både barn och vuxna. Braun Thermoscan 7 är dessutom flaggskeppet bland termometrarna från Braun. Den är utrustad med den patenterade tekniken Age Precision® som ger dig en åldersanpassad febervägledning.

Det gör att du inte längre behöver gissa dig till hur ditt barn mår utifrån den temperatur som visas på displayen. Vad som räknas som feber kan nämligen skilja sig från olika åldrar. Normal temperatur hos en femåring kan räknas som feber hos en nyfödd bebis. Åldern är alltså avgörande när det kommer till att tolka barnets temperatur.

Hur använder man Braun Thermoscan 7 IRT6520?

Då Braun Thermoscan 7 IRT6520 är en örontermometer för du in spetsen i örat för att mäta temperaturen. Det återger kroppens kärntemperatur på ett bra sätt, då trumhinnan delar blodomlopp med kontrollcentret i hjärnan, hypotalamus. Det gör att förändringar av kroppstemperaturen kommer visas tidigare och mer exakt i örat än på andra ställen.

Termometern är utrustad med en display riktad mot dig för att erbjuda god ergonomi och enkel avläsning. Börja med att ställa in barnets ålder innan du placerar den förvärmda spetsen i örat. Spetsen är förvärmd för att ge ett mer exakt resultat.

Age Precision®-inställningen går att välja i tre olika åldersintervall: 0-3 månader, 3-36 månader samt 36 månader-vuxen. Displayen kommer sedan med hjälp av färgkoder att ge dig en åldersanpassad febervägledning. Grönt betyder normal temperatur, gult betyder förhöjd temperatur och röd betyder hög temperatur.

- Minnet lagrar de 9 senaste mätningarna. 
- Night light för att underlätta mätningar på natten.
- Batterier ingår.
- Förvaringsetui medföljer.
- 2 års garanti

Hygienska engångslinsfilter minskar risken för bakterieöverföring. 21 st linsfilter medföljer i förpackningen. 

Kompatibel med Braun Thermoscan Linsskydd.

Varumärke
EAN
4022167652096
Förpackningsstorlek
1 st
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 549 kr