Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Blik Sax
  • Blik Sax
20%
Vegan

Blik Sax

Kampanj slutar 2024-06-09
Slut i lager
99 kr
79,20 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Vår skönhetssax är ditt go-to verktyg för att trimma med hög precision, och enkelt uppnå perfekta ögonbryn och fransar.


👌Precision när den är som bäst: Vår skönhetssax är noga utformad med sylvassa blad i rostfritt stål som säkerställer precision för alla skönhetsbehov..

✨ Mångsidigt skönhetsverktyg: Oavsett om du trimmar ögonbrynen, klipper till lösögonfransar eller städar upp bångstyriga strån så är denna mångsidiga sax din bästa vän för att enkelt uppnå din drömlook.

☁️ Behagligt grepp: Den ergonomiska designen ger ett behagligt grepp som gör att du har full kontroll och kan känna dig självsäker när du trimmar.

⏱️ Hållbar och långlivad: Tack vare högkvalitativa material är denna saxen gjord för att hålla. Ett tillförlitligt verktyg som kommer serva dig genom ändlöst många skönhetsrutiner.

👜 Portabel och resevänlig: Genom att både vara kompakt och lätt är vår skönhetssax perfekta verktyget för en on-the-go touch up. Försvara den i sminkväskan eller i necessären för perfektion vart du än är.

Produktfakta
Dosering & Användning
Oavsett om du trimmar dina bryn, klipper till lösögonfransar eller städar upp bångstyriga hårstrån, är denna saxen din räddare i nöden för att enkelt uppnå det utseende du eftersträvar.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 79,20 kr
Produktrekommendationer
Något för dig?