Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Blik Fransapplikator med kam
  • Blik Fransapplikator med kam
Vegan

Blik Fransapplikator med kam

Finns i lager
149 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Fransapplikator med en inbyggd kam. Uppnå enkelt ett naturligt resultat, utan klumpar. Perfekt både för nybörjare och proffs!

👌Precision ut i fingerspetsarna: Vår ögonfransapplikator är utrustad med en spetsig tip, för att säkerställa att dina lösögonfransar kan placeras precis intill din naturliga franslinje. Aldrig mer kladdiga missöden med franslim eller ojämn applicering.

💚 Klumpfri perfektion: Tack vare den inbyggda kammen, kan du enkelt hålla fransarna separerade och få en välformad look precis som proffsen. Säg hejdå till katastrofala incidenter med klumpig mascara!

😌 Ergonomisk komfort: Det bekväma greppet på vår applikator säkerställer att du har full kontroll genom hela applicerings- och stylingsprocessen. Slut på skakiga händer eller konstiga vinklar.

♻️ Byggt för att hålla: Vår applikator är tillverkad av högkvalitativa material och har en lång hållbarhet. Du kan lita på att den hjälper dig till ett perfekt resultat, makeup efter makeup.

👌 Enkelt underhåll: Att rengöra efter användning är hur enkelt som helst.

Produktfakta
Varumärke
EAN
0646680870566
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning
1. Preppa fransarna: Applicera franslim på dina lösögonfransar om de inte är förlimmade.
2. Håll applikatorn: Greppa fransapplikatorn som en pinsett med kam-delen uppåt.
3. Plocka upp dina lösögonfransar: Använd applikatorn till att plocka upp fransarna i bandet som binder ihop dem.
4.Placera och applicera: Placera fransarna ovanför din egna franslinje, börja från yttre ögonvrån och jobba inåt. Använd applikatorn för att fästa dem.
5. Kamma och smält in: Kamma igenom fransarna med hjälp av kam-delen på applikatorn för att låta lösögonfransarna smälta in med dina egna.
6. Upprepa med processen med det andra ögat.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 149 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?