Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Björn Axén

Björn Axén erbjuder produkter i världsklass som är framtagna med omsorg för både människa och miljö. Deras professionella hårvård och stylingprodukter innehåller återfuktande och stärkande ingredienser som hjälper dig att få friskt och glansigt hår, oavsett vilken hårtyp du har. Här på MEDS kan du köpa Björn Axéns breda sortiment inom hårvård och styling.

 Lång erfarenhet inom hårvård och styling

Björn Axén har en lång erfarenhet av hår och hårvårdsprodukter. Han öppnade sin första salong i Stockholm på 60-talet och år 1984 lanserade han sin egen hårvårdsserie med fokus på produkter som ger människor vackert och friskt hår, framtagna på ett hållbart sätt. Hårvårdsföretaget har sedan dess skapat ett brett sortiment av produkter inom styling och hårvård, för alla hårtyper och behov.

Hårvård för alla hårtyper och längder

Hårvårdsprodukter från Björn Axén är rika på mineraler och mjukgörande ingredienser som stärker håret och återfuktar både hår och hårbotten. De har ett brett sortiment av bland annat schampo, balsam, torrschampo, hårolja och saltvattenspray. Oavsett om du har tunt, tjockt, långt eller kort hår kan du hitta en produkt från Björn Axén som passar dig.

Professionella stylingverktyg från Björn Axén

Björn Axén har ett stort utbud av professionella stylingverktyg och borstar, utvecklade i samarbete med OBH Nordica. Med ett bra stylingverktyg kan du skapa snygga frisyrer och styla ditt hår precis som du vill ha det. Björn Axén erbjuder flera typer av värmeverktyg som värmeborste, hårfön, locktång och plattång.

Salongsfönat hår hemma med en värmeborste

En värmeborste  är en kombination av en locktång och en rund borste. Björn Axéns värmeborstar har något som kallas joniseringsfunktion. Denna funktion gör att värmeborsten tillför glans till håret när du använder den samt att den minskar statiskt och flygigt hår. Många använder även sin varmluftsborste som en hårfön. På så sätt kan du styla och torka ditt hår samtidigt.

Stärk ditt hår och skydda det från slitage

Björn Axéns hårvårdsprodukter är utmärkt för att stärka, återfukta och skydda ditt hår från slitage. De har ett flertal serier och produkter med varierande egenskaper för alla hårtyper. Det går utmärkt att kombinera produkter från de olika serierna.

Ge volym till ditt hår

Björn Axéns Volumizing serie är speciellt framtagen för dig som vill skapa volym i håret utan att tynga ner det. Serien består av schampo, balsam och andra stylingprodukter som ger ett fylligt och luftigt resultat vid användning. Denna serie av produkter fungerar även bra på dig med tunt hår.

Schampo och balsam för färgat hår

Har du färgat hår och vill bevara både färg och glans i håret är Björn Axén Colorstay Schampoo  och Björn Axén Color Stay Conditioner det perfekta valet för dig. De innehåller antioxidanter och pigmentbevarande ingredienser som hjälper dig att hålla färgbehandlat hår friskt och fräscht mellan frisörbesöken.

Björn Axéns färginpackning för brunt eller blont hår

Om du har färgbehandlat hår och vill bättra på färgen utan att gå till frisören kan du använda Björn Axéns inpackning Color Refresh för brunt eller blont hår. Det är en intensiv färginpackning som innehåller pigment samt mängder av olika vitaminer och oljor som vårdar och återfuktar håret.

Prova nya hårfärger med ett vårdande färgpigment

Med Björn Axéns Color Shot kan du prova en ny färg i ditt hår temporärt. Denna produkt blandar du med ditt balsam vilket skapar en skonsam färginpackning som är rik på pigment. Color Shot finns i ett flertal olika färger - allt från brunt till rosa. Färgen går successivt ur håret när du tvättar det. Color Shot är ett perfekt sätt för dig som vill prova nya hårfärger utan att behöva gå till frisören.

Återfuktande silverschampo som dämpar gula toner

Silverschampo från Björn Axén vårdar och ger ditt hår en kall nyans utan gula toner. Björn Axén Cool Silver Shampoo  är ett veganskt silverschampo som både rengör håret och återfuktar det. Använd det tillsammans med deras balsam Björn Axén Cool Silver Conditioner som tillhör samma serie för att få en maximal effekt.

Näringsrikt och vårdande värmeskydd

Ett värmeskydd är ett måste när du ska använda värmeverktyg. Björn Axén har värmeskydd som inte bara skyddar, utan även ger näring till ditt hår. Björn Axén Heat Styling Protection skyddar mot temperaturer upp till 220 grader och passar alla hårtyper.

Vegansk hårvård från Björn Axén

Hela Björn Axéns sortiment är inte veganskt, men de har ett stort utbud av veganska produkter som inte innehåller några animaliska ingredienser. Här på MEDS kan du enkelt se vilka produkter från Björn Axén som är veganska.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
50 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 34
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
balsam
borstar
borstar & tillbehör
hårinpackning
hårolja
professionell hårvård
schampo
styling
torrschampo
värmeskydd
balsam 8
borstar 1
borstar & tillbehör 3
hårinpackning 1
hårolja 1
professionell hårvård 1
schampo 8
styling 23
torrschampo 5
värmeskydd 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
parfymfri
vegan
parfymfri 8
vegan 34
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
alla hårtyper
fett
frissigt
färgat
känslig hårbotten
normal
skadat
torrt
tunt & fint
alla hårtyper 32
fett 2
frissigt 1
färgat 3
känslig hårbotten 3
normal 1
skadat 7
torrt 9
tunt & fint 2
Visa alla
Visa färre
Björn Axén Volume Mousse 200 ml
Vegan
98 kr (Rek.pris 140 kr)
Just nu visas 28 av 50 produkter