Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
BioSalma B12 vitamin 1mg +folsyra 100 tuggtabletter
25%
Vegan

BioSalma B12 vitamin 1mg +folsyra 100 tuggtabletter

Kampanj slutar 2024-03-10
Finns i lager
89 kr
66,75 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

BioSalma tuggtablett med citronsmak, innehåller 1 mg B12 vitamin och 400 µg folsyra. Vitamin B12 finns främst i animaliska livsmedel, och därför har veganer ofta ett extra behov av särskilt tillskott.

Vitamin B12 bidrar till minskad trötthet och utmattning och behövs för att kroppen ska bilda röda blodkroppar. Dessutom bidrar Vitamin B-12 till immunsystemets normala funktion. BioSalma B-12 innehåller metylkobalamin vilken är den biologiskt aktiva formen av B12 i kroppen. Den vanligaste formen i kosttillskott är cyanokobalamin som kroppen därefter omvandlar till metylkobalamin.

Brist på folsyra för gravida är en riskfaktor för bristande utveckling av fostrets ryggmärg under fosterstadiet. Folsyra rekommenderas som tillskott för dig som är eller planerar att bli gravid.

Produktfakta
Dosering & Användning

Rekommenderat dagligt intag: 1 tuggtablett. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. 

Innehåll

Innehåll per 1 tuggtablett (% av DRI):
B12-vitamin 1 mg (40 000%)
Folsyra 400 µg (200%)

DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Sötningsmedel (sorbitol, xylitol), naturlig citronjuicearom, surhetsreglerare (äppelsyra), bindemedel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater, kiseldioxid), metylkobalamin (vitamin B12), pteroylmonoglutaminsyra (folsyra). Innehåller sötningsmedel. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 79,80 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?