Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
BioGaia Protectis D3 Familjepack 90 st

BioGaia Protectis D3 Familjepack 90 st

Finns i lager
227 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

BioGaia Protectis D3 är en smakrik tuggtablett som kombinerar mjölksyrabakterier med en daglig dos av vitamin D-3. Mjölksyrabakterierna kommer från stammen Lactobacillus reuteri Protectis (DM 17938, en bakteriestam, som naturligt finns i mage och tarm. Den är väl undersökt med över 130 vetenskapliga studier och är patenterad för sina fördelar.

Genom att dagligen tugga på dessa tuggtabletter med apelsinsmak, kan du stödja både din matsmältningshälsa och ditt D-vitaminintag på ett enkelt och gott sätt.

Produktfakta
Dosering & Användning

1 tuggtabletter dagligen. 

Innehåller sötningsmedel. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. Bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Öppnad förpackning bör förbrukas inom 3 månader.

Innehåll

Fyllnadsmedel (isomalt), sötningsmedel (xylitol), L. reuteri DSM 17938, apelsinarom, vitamin D3 och smakförstärkare (citronsyra).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 227 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?