BioCloose 28 dagars kur 252 kapslar
1/1

BioCloose 28 dagars kur 252 kapslar

100 % spenatextrakt Hög mängd thylakoider Framtagen i samarbete med Lunds Universitet Räcker till 28 dagar BioCloose 28 dagars kur är ett kosttillskott med 100 % spenatextrakt. Läs mer
349 kr
(rek.pris 379 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning
  • 100 % spenatextrakt
  • Hög mängd thylakoider
  • Framtagen i samarbete med Lunds Universitet
  • Räcker till 28 dagar


BioCloose 28 dagars kur är ett kosttillskott med 100 % spenatextrakt. BioCloose är utvecklad genom samarbete med forskare vid Lunds Universitet, som undersökt sambandet mellan thylakoider från spenat och aptitkontroll.

Det finns flera svenska studier som påvisat intressanta resultat när det kommer till spenat och sötsug eller aptit, och fortsatta studier pågår för att kunna visa ett säkert samband. BioCloose kapslar är tänkt som en kur på 28 dagar, där du äter tre kapslar, tre gånger per dag inför de större måltiderna frukost, lunch och middag.

Det är spenatens rika innehåll av thylakoider som gör det speciellt i dessa sammanhang. Forskare vid Lunds Universitet har uppmärksammat att thylakoider kan påverka matsmältningen och signaleringen av mättnadskänsla. När vi känner oss mätta, nöjda och belåtna minskar sannolikheten att vi småäter eller faller för onyttiga frestelser.

Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke BioCloose
Kategori Träning & Vikt > Viktkontroll Vitaminer & Kosttillskott > Viktminskning
EAN 7350013890024
Förpackningsstorlek 252 st

I samma kategori

Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!