Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Berocca

Ge dig själv en riktig boost i energi, vitamin och mineraler med Berocca! En enda brustablett innehåller 11 viktiga vitaminer och mineraler och ger dig en bra start på dagen! De finns i härliga smaker som mango och apelsin. Här hittar du allt från Berocca!

Starta dagen med Berocca

Livet kan vara stressigt och krävande med många saker att hinna med. Jobbmöten, träning, matlagning, umgås med vänner och familj… Ibland behöver man en extra boost för att orka med allt! Berocca utvecklades just med det stressiga livet i åtanke. Berocca ger dig ork och energi att hålla igång vardagen!

En bra start på morgonen brukar också ge en bra fortsättning på dagen. Därför är det extra viktigt att börja dagen med energi, vitaminer och mineraler! Med Berocca Performance får du en härlig kick energi för att orka med dagen, plus 11 viktiga vitaminer och mineraler. En enda brustablett med Berocca innehåller dagsbehovet av åtta viktiga B-vitaminer samt C-vitamin, zink och magnesium.

Vitamin B5, även kallad pantotensyra, bidrar till normal mental prestationsförmåga. C-vitamin och magnesium bidrar till att motverka trötthet och utmattning. Dessutom hjälper vitaminerna B1, B3, B6 och B7 till att behålla ett väl fungerande nervsystem.

C-vitamin bidrar också till ökat upptag av järn, vilket kan minska trötthet och ge bättre syresättning. Magnesium bidrar till minskad trötthet samt normal muskelfunktion och proteinsyntes vilket är viktigt för att förebygga kramp och stela muskler. Zink är viktigt för normal kognitiv funktion och en normal fertilitet, reproduktion och DNA-syntes.

Berocca Boost, Performance och Immunity

Berocca är noga med att utveckla sina produkter och ser till att alltid ha nöjda kunder. Responsen från kunderna har lett till fler produkter som både är fulla av vitaminer och bidrar till ökad energi.

För en extra boost av energi finns Berocca Boost som dessutom innehåller koffein. Den ger en direkt energikick för att du ska få en bra start på dagen. Självklart funkar den lika bra innan träningen eller före mötet! Berocca Energy finns i härliga smaker som apelsin och Cassis & Berries. Precis som alla produkter från Berocca är de både glutenfria och sockerfria. Berocca Energy Orange är dessutom vegansk!

Berocca Immunity ger dig lite extra stöttning till immunförsvaret med bland annat vitamin A, D och E, koppar, järn, selen och zink. Antioxidanterna och mineralerna bidrar till ett starkt immunförsvar och är perfekt i virustider. Samtidigt får du din dagliga dos av B-vitaminer och en extra energikick. Berocca Immunity finns som apelsinsmak i förpackningar med 15 eller 30 brustabletter.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
12 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 3
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
energitillskott
immunförsvar
mineraler
stärkande & uppiggande
vitaminer
återhämtning
energitillskott 2
immunförsvar 2
mineraler 10
stärkande & uppiggande 6
vitaminer 12
återhämtning 2
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
brustablett
brustablett 12
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
glutenfri
utan tillsatt socker
vegan
glutenfri 2
utan tillsatt socker 9
vegan 3
Visa alla
Visa färre