Vegan
BeautyBear Hair Vitamins Vegan 60 st
1/1
BeautyBear

BeautyBear Hair Vitamins Vegan 60 st

Bevisad effekt Ej djurtestat Välsmakade gummies Vegansk Beauty Bear HAIR Vitamins är utsökta gummies med smak av svarta vinbär, speciellt utformade med essentiella näringsämnen som stärker och upprätthåller håret. Läs mer
239 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktinformation

Beskrivning
  • Bevisad effekt
  • Ej djurtestat
  • Välsmakade gummies
  • Vegansk

Beauty Bear HAIR Vitamins är utsökta gummies med smak av svarta vinbär, speciellt utformade med essentiella näringsämnen som stärker och upprätthåller håret.

HAIR vitamins innehåller biotin, Acerola (vitamin C) och folsyra, vilka tillsammans förstärker och ger fylllighet och glans. Ett antal studier har gjorts som visar att biotin bidrar till att öka hårväxten, hindrar DHT från att begränsa hårsäckarnas förmåga att absorbera proteiner, vitaminer och mineraler som är nödvändiga för att producera hår. DHT är en vanlig orsak till håravfall hos män, men även hos kvinnor med hormonella förändringar, t.ex. på grund av graviditet eller stress.

Biotin stärker hårdheten i hårbotten genom att producera fettsyror som förhindrar mjäll och eksem. Dessutom gör fettsyrorna också håret friskare och starkare, så att håret inte slits.

Folsyra och vitamin C är också viktiga vitaminer för håret. Vitamin C bidrar till att producera proteinkollagenet, vilket tillsammans med folsyran stärker blodkärlens funktion och gör det lättare för nytt hår att växa. Flera studier har visat att vitamin C antioxidant främjar hårtillväxt, eftersom vitamin C är avgörande för kroppen för att tillverka kollagen. Kollagen stärker blodkärlens funktion, vilket optimerar näringstillförseln till bland annat hår och hårfolliklar.

Dessutom hjälper vitamin C också till att bekämpa fria radikaler, vilket kan vara ett resultat av håravfall under en lång tidsperiod. Folsyra är en viktigt del i processen för vackert och fylligt hår eftersom folsyra stöder celldelning, vilket gör att hårsäckarna kan bilda nytt och friskt hår. På så sätt hjälper folsyran till att förhindra håravfall och tunna hårstrån.

Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke BeautyBear
Kategori Vitaminer & Kosttillskott > Hår, Hud & Naglar
EAN 5701629015004
Klassificering Kosttillskott
Förpackningsstorlek 60 st

I samma kategori

-15% Original Silicea 90 kapslar
Vegan
242 kr (Ord.pris 285 kr)
-15% Original Silicea 60 kapslar
Vegan
152 kr (Ord.pris 179 kr)
Priorin 60 kapslar
289 kr (Rek.pris 399 kr)
Priorin 180 kapslar
709 kr (Rek.pris 899 kr)
Maxosol 60 tabletter
111 kr (Rek.pris 179 kr)
-20% Rawpowder Collagen Plus 175 g
151 kr (Ord.pris 189 kr)
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!