Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
NitFree Luskam

NitFree Luskam

Finns i lager
199 kr
  • Effektiv kam för lusbehandling
  • Minskar risken för lusangrepp
  • Skonsam mot hårbotten och lätt att använda
Hämta ut dina recept här!
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

NitFree luskam är unik genom att den effektivt tar bort både lusäggen och lössen. De flesta blir lusfria på 3-5 dagar utan kemiska lusmedel.

NitFree luskam har räfflade, spiralformade och patenterade mikrokanaler på varje kamtand. Luskammen gör att man kammar bort både äggen och lössen. Luskammen skär igenom det limliknande sekret som lössen fäster sina ägg med på hårstråna. De små äggen fastnar, punkteras, förstörs och förs med kammen ut ur håret. Kläckta löss fastnar i mikrokanalerna eller mellan kamtänderna. NitFree passar bra för allergiker, är miljövänlig, bidrar inte till resistens bland lössen och kan användas i förebyggande syfte. Läkemedelsverket, Smittskyddsinstitutet och Barn- och Skolhälsovården framhåller alla vikten av att kamma för att bli av med huvudlöss. NitFree luskam är följsam och skadar inte håret eller hårbotten.

Kammen finns i blå, röd och grön färg. Vilken färg du får blir en överraskning

Produktfakta
Varumärke
EAN
7791940020106
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning
NitFree luskam används i badrummet för att rengöra kammen under rinnande vatten mellan varje kamtag. Behåll håret torrt eller blöt det lätt. Använd först en vanlig kam eller borste för att reda ut håret och ta bort eventuella tovor. Dela håret i mindre sektioner och dra NitFree noggrant genom varje sektion. Det är viktigt att kamma så nära hårbotten som möjligt för att komma åt gnetterna (lusens ägg). De sektioner som är genomkammade ska hållas åtskilda från de sektioner som ännu inte är kammade. Sterilisera NitFree efter avslutad kamning. Glöm inte att rengöra alla andra kammar eller borstar som du eventuellt använt. Upprepa proceduren dagligen tills dessa alla löss och gnetter (lusens ägg) försvunnit. Kontrollerar om övriga familjemedlemmar har löss eller gnetter för att undvika vidare smitta. Rengöring av kammen sker genom att lägga kammen i kokhett vatten i 1 minut.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 199 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?