Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Luna Bambini Refill 3 pack (rymmer 3 x 550 blöjor)
  • Luna Bambini Refill 3 pack (rymmer 3 x 550 blöjor)

Luna Bambini Refill 3 pack (rymmer 3 x 550 blöjor)

Finns i lager
149 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Refillen är kompatibel med de ledande varumärkena på marknaden och är biologiskt nedbrytbar. En refill rymmer 550 blöjor (3 x 550 = 1650 blöjor).

Refill till Blöjhink – Miljövänlig och Luktfri Lösning för Din Bebis Blöjor


Vår refiller hjälper till med både bekvämlighet och hygien när du ska göra dig av med använda blöjor. Till skillnad från många andra alternativ är vår påse biologiskt nedbrytbar samtidigt som den är kompatibel med de flesta ledande blöjhinkar på marknaden, inklusive Luna Bambinis 16 liters blöjhink.

Funktioner:

Kompatibilitet: Vår refill är utformad för att passa sömlöst i alla 16 liters blöjhinkar, oavsett märke. Detta garanterar enkel användning och en perfekt passform varje gång.

Stor Kapacitet: Varje refill kan innehålla upp till 550 blöjor, vilket ger dig en imponerande total kapacitet på 1650 blöjor för en 3-pack. Detta minskar behovet av frekventa byten och sparar värdefull tid.

Biologiskt Nedbrytbara Påsar: Vi är stolta över att våra refillpåsar är biologiskt nedbrytbara, vilket bidrar till en mer hållbar och miljövänlig blöjhantering.

Luktfri: Vår design säkerställer att oönskade lukter hålls inuti hinken, vilket ger en fräsch och hygienisk miljö i ditt hem.

Enkel Användning: Refillen är designad för att vara användarvänlig, vilket gör det enkelt för dig att byta ut den gamla påsen mot en ny utan krångel.

Vår blöjrefill är den perfekta kombinationen av funktionalitet, miljömedvetenhet och komfort. Testa och upplev skillnaden!
Produktfakta
Innehåll
Biologiskt nedbrytbar
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 149 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?