Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Balance Active Formula

Balance Active Formulas uppdrag är att förvandla alla till en hudvårdsguru genom att ge er alla kunskap om våra aktiva ingredienser, deras funktion och hur man använder, mixar eller blandar dem för att uppnå de bästa hudvårdscocktails som förvandlar din hud.

Istället för att presentera varje produkt som en "fix för alla" förstår vi att alla är speciella, unika och i behov av en helt annan kombination av ingredienser för att hantera sina personliga hudvårdsproblem.

Vi är angelägna om att vara transparenta om innehållet i alla våra produkter genom att visa ingredienserna på varje sida, så att du tydligt kan identifiera ingredienser som du vet fungerar för dig, eller, i vissa fall, inte fungerar för dig.

Vi är också fast beslutna att leverera oslagbara priser. Vi tror att bra hud och kraftfulla ingredienser inte bör vara beroende av hur djupa dina fickor är.

Vi utmanar priserna på förpackningar, råvaror och fokuserar våra utgifter på utveckling av kvalitetsprodukter snarare än marknadsföring och PR.

Vi är stolta över att kunna erbjuda effektiv hudvård som fungerar!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
7 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
serum
serum 7
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
pigment
torr
alla hudtyper 6
pigment 2
torr 1
Visa alla
Visa färre