Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Aveeno

Lindra och lugna irriterad hud naturligt med produkter från Aveeno! Deras produkter ger lindring till irriterad, röd och kliande hud med hjälp av havre. Havre har naturligt lindrande egenskaper och hjälper till att vårda och ge näring till huden. Här hittar du duschkräm, tvål, lotion, schampo och mycket mer från Aveeno!

Naturlig lindring vid eksem och klåda

I över 70 år har Aveeno bidragit till att stilla klåda och lindra irriterad hud. Produkterna används av såväl vårdpersonal som i hemmen på barn, vuxna och äldre. Hemligheten bakom produkternas framgång är havre som naturligt lindrar klåda och vårdar huden.

Aveeno startades av de amerikanska bröderna Sidney och Albert Musher. De forskade kring havren och dess fördelar och lade märke till att det använts inom hudvård i tusentals år. Havren både återfuktar och vårdar torr hud, samtidigt som den lindrar besvär. Forskningen visade att finmalet havremjöl var utmärkt för att vårda torr hud. När dermatologer från Mayo Clinic såg vad bröderna hade kommit fram till skapades varumärket Aveeno.

Under åren har forskningen gått framåt och Aveeno har gjort många studier om kroppens mikrobiom. Aveeno har forskat både på frisk hud och på obalanserad hud. De har kommit fram till att allt handlar om balansen i huden. En välbalanserad hud är en frisk, fin och stark hud!

Det som började som en vårdande och stillande hudlotion är idag ett stort utbud av allt från topp till tå. Sortimentet innehåller allt från duschtvål och schampo till lotion, handkräm och ansiktskräm.

Trippel hjälp från naturlig havre

Aveeno använder sig av havre i tre olika former för att vårda huden och lindra besvär. Det finmalda havremjölet återfuktar genom att minska vätskeförlusten från huden. Havreolja är rik på lipider, fetter, som hjälper till att hålla en frisk och stark hudbarriär. Havreextrakt lugnar huden och minskar besvär med klåda, irritation och rodnad. Tillsammans ger ingredienserna en återfuktande, vårdande och lindrande effekt på alla hudtyper.

Produkterna är uppdelade i två serier – Dermexa och Skin Relief. Dermexa är speciellt framtagen för mycket röd, irriterad och känslig hud och finns för hela kroppen. Till duschen finns Dermexa Daily Emollient Body Wash, en mycket mild och vårdande duschtvål. Använd gärna en hudkräm för att återfukta och vårda huden. Du som har besvär med eksem kan med fördel använda Fast & Long Lasting Balm. Den ger snabb lindring som vårdar och skyddar huden länge.

Dermexa Skin Relief har också vårdande egenskaper och är lämpliga för dig med irriterad och torr hud. Skin Relief finns bland annat som en lugnande och mjukgörande body wash som passar bra för daglig användning. Komplettera med Avenoo Skin Relief Moisturising Lotion för att tillföra med näring och återfukta huden. För mycket utsatt och skadad hud kan du använda Skin Relief Nourish & Repair som återfuktar och reparerar huden.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
7 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
bad & dusch
hudbesvär
hudkräm & body lotion
torra händer
bad & dusch 2
hudbesvär 3
hudkräm & body lotion 1
torra händer 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
parfymfri
parfymfri 7
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
känslig & irriterad
torr
känslig & irriterad 6
torr 7
Visa alla
Visa färre