Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
Alpha Plus Magnesium 375 mg 90 kapslar
20%

Alpha Plus Magnesium 375 mg 90 kapslar

Finns i lager
113 kr
90,40 kr
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Alpha Plus Magnesium innehåller magnesium och B6-vitamin i vegetabiliska kapslar av cellulosa.

Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning, till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion samt till normal psykologisk funktion. Magnesium bidrar även till att bibehålla normal benstomme samt till normal muskelfunktion.

B6-vitamin i form av pyridoxal-5’-fosfat är en synergist till magnesium.

Varumärke
EAN
7331985051927
Förpackningsstorlek
90 st
Dosering & Användning 1 kapsel dagligen med måltid. Rekommenderat intag bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (DRI%):
Magnesium 375 mg (100%)
B6-vitamin 2,5 mg (179%)

DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Magnesium (magnesiumoxid, magnesiumlaktat, magnesiumbisglycinat, magnesiumsalter av citronsyra), stabiliseringsmedel (magnesiumsalt av fettsyror), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), B6-vitamin (pyridoxal-5′-fosfat), kapsel (vegetabilisk cellulosa).

Kampanj slutar 2022-11-28 11:59
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 79,11 kr