ALLEVO SHAKE CHOCOLATE VLCD 24ST
1/1
Allévo

Allévo Shake Chocolate 24 portioner

Nå dina viktmål med Allévo Shake Chocolate. Läs mer
187 kr
(rek.pris 249 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Nå dina viktmål med Allévo Shake Chocolate.

Allévo Very Low Calorie Diet Chocolate Shake är till för dig som vill kontrollera din vikt. Måltidsersättningen kommer i form av ett näringsrikt pulver som du blandar ut med vätska för att tillreda en shake med smak av fyllig choklad.

Vad kan Allévo Shake göra för dig?

Shaken har ett väldigt lågt innehåll av kalorier och hjälper dig att snabbt bryta ditt ätmönster och nå dina viktmål. Det innehåller alla de näringsämnen, vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att hållas i balans, vilket gör det lättare för dig att fullfölja din viktresa. Allévo Shake har kliniskt bevisad effekt och ger resultat som minskad vikt, minskat midjeomfång, minskad andel kroppsfett i %, minskat BMI samt förbättrat blodtryck.

Hur får du ut mest av Allévo Shake Chocolate?

Du får ut bäst effekt av måltidsersättningen om du byter ut samtliga måltider mot 5 portioner Allévo VLCD per dag under 1-3 veckor. Fem portioner innebär ca 560 kalorier per dag och kan därför betecknas med VLCD som står för Very Low Calorie Diet. Produkten innehåller en väldigt liten mängd kolhydrater vilket gör att kroppen börjar förbränna det lagrade fett som finns i kroppen.

Räkna med att de försa tre dagarna kan bli tuffa, men snart kommer kroppen att börja vänja sig vid dieten. För att bibehålla din vikt efter avslutad kur är det viktigt att gå över till en hälsosam livsstil med bra mat och sunda motionsvanor. Använd inte Allévos VLCD-produkter i mer än 3 veckor utan att först rådgöra med läkare. 

Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke Allévo
Kategori Träning & Vikt > Måltidsersättare Träning & Vikt > Viktkontroll
EAN 7311620006925
Förpackningsstorlek 24 st

I samma kategori

Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!